Ahojte,
Neviem, ci otazka patri do tejto diskusie, ale skusim. Viete mi poradit lekara-gynekologa v BA,s ktorym mate dobre skusenosti a odborne s Vami riesil priciny pri problemoch s otehotnenim? Nechcem riesit zatial CAR, ale dufam, ze ked sa zverim do ruk odbornika, pomoze rozlusknut problem bez IUI, IVF atd. Dakujem krasne za tip 🙂
@andymatko ahoj... vies co tiez som riesila podobny problem, kedze uz rok sa s manzelom snazime otehotniet a nic... chodila som predtym k doktorke ktora toto vobec neriesila a tak som sa napokon rozhodla zmenit gynekologa... chodim teraz do Ruzinova a som spokojna... ty ku komu chodis? on to nechce riesit, ci ako?
@co_co v prvom radi ti chcem napisat ze ti gratulujem k tvojmu babatku, ze sa vam to podarilo... nam este stale nie, ale nezufame... my vieme ze raz budeme mat rodinu a ze budeme mat vela deticiek, len nam to este asi nie je teraz sudene... chodim k doktorovi Millymu... nemozem nic zle povedat, snazi sa ma podporovat a povedal ze ak tento rok sa uz nepodari tak vyskusame aj umele oplodnenie... tak ale modlime sa spolu aj s manzelom, aby sa to podarilo prirodzenou cestou... ale ak nebude na vyber, tak sme ochotny podstupit vsetky mozne metody, len aby sme dietatko mali... vam sa po akom case podarilo?
@dada_99 dakujem velmi pekne, nasa mala Esterka je uz na svete a pomalinky rastieme a tesime sa z nej🙂 Preto ti vlastne aj takto neskoro odpisujem, pretoze som sem nestihala chodit, kedze ona ma zamestnava a to poriadne. Nespinka dobre a potom musim byt stale pri nej. Nam sa podarilo asi po roku a pol. Tiez po dlhom case ale za to si ju viac vazime a lubime ju velmi. Neboj, aj tebe sa podari. On je dobry doktor, ved k nemu chodim aj ja. A ked sa to podarilo nam, podari sa to aj vam🙂 Len nezufaj!
@co_co zaujimave meno ste jej dali🙂🙂 ... nemusis sa ospravedlnovat... chapem, ze teraz sa musis viac menej iba jej venovat... male deti vedia zamestnavat poriadne a este ked to mas takto, ze nespinka poriadne... uz to je aspon o nieco lepsie?... nasla si uz taky svoj harmonogram?... ved snazim sa mysliet len pozitivne a nezufat... snad budes mat pravdu... a dakujem ti velmi za tvoju podporu!... vazim si to!!!
@dada_99 tak aj mne aj drahemu sa velmi toto meno pacilo, tak sme sa tak navzajom obidvaja zhodli a dali sme jej ho🙂 Hej uz to je o nieco lepsie. Pekne uz zacala spinkat, papat a ma ten svoj vybudovany harmonogram, ktory jej vyhovuje🙂 Aj detsky doktor nas pochvalil ze pekne rastieme🙂 Nie je zaco, som tu stale pre teba🙂
Ahojte baby 🙂
skúsili ste už cvičenie Ludmily Mojžišovej??
@co_co jasne, tak by to malo byt... pokial ste sa vy zhodli a vam sa pacilo tak nie je o com... ale aj tak najdolezitejsie je to, aby ste boli zdravy vsetci 🙂... tak super, ked vas aj doktor pochvalil... ozik ale doktor Milly ti nebol pri porode, ze?...
@tehufyio ahoj, to co ta napadlo napisat do tejto temy ci cvicime podla tejto zenskej?... nechapem celkom tomu... ale aby som odpisala na tvoju otazku, tak odpoved je, ze nie necvicim podla nej...
Pretože metodika Ludmily Mojžišovej je práve pre páry, ktoré sa snažia o bábatko 🙂
@dada_99 Pekne si to napisala. Zdravie je prvorade! A my sme zatial zdravy a pekne rastieme, takze som rada, ze nemusis ziadne komplikacie riesit. Nie, nie on mi nebol pri porode. Aj ked som ho chcela ale on uz dlhsie nerobi porodnika. Tak respektovala som to, kedze viem, kolko vela roboty ma. Porody by uz nezvladal asi