Zdravim, hladam gynekologicku ktora by mi poradila a prelozila a vysvetlila HISTOLOGICKE VYSLEDKY
Bola som na operacii cysty ktora najskor ani nebola nutna a urobili ju az na moje naliehanie skrz bolesti a nakoniec mi zobrali vajecnik aj s vajcovodom. No a je v tej sprave mikroskopicky nalez muciozny cystadenom ovaria. A na internete pisu na jednej strankeze je to zhubny a na druhej nezhubny😄
Napisem ti spravu. Nebudem to pisat sem.
@00benova00 cystadenóm je nezhubný a cystadenokarcinóm je zhubný.
@bobsent dakujem krasne😊
@00benova00 niet začo, no tiež by ma zaujímalo, lekár ti to nevysvetlil?
@bobsent nie. Bola som na kontrolu na ktorej mi podali vysledky z histologie a cau dovi dopo. A po operacii len ze ano bola tam ta cysta a vytiahli sme vam aj vJecnik s vajcovodom a cau dovi dopo😄 ale tak nech... Pomohli mi sice na moje naliehanie ale pomohli...
@00benova00 hlavne, že je to nezhubné.
@bobsent Veru ano. Hlavne kvoli detom. Chcem tu byt pre nich dlho pokial nebudu sebestacny...
Ahoj, vím, že je to starý post, jen mám teď stejný problém, jsem po odebrání vaječníků i vejcovodů kvůli endometrioze a na jednom vaječníku nalezen drobný mucinozni cystadenom, prý nemám řešit, jen mě to stále hledá, je to předrakovinový nebo nějak nebezpečný nález? Děkuji!
@00benova00 vrátil se vám ještě někdy cystadenom? Lékaři se asi taky nad ním nijak nepozastavovali, že?
@00benova00 Len zo zaujímavosti, preco sa nepytas tych co ta operovali a svojho gynekológa?