Kto ma skúsenosti s vaječníkovou cystou?

katarinaorava
8. máj 2019

Ahojte baby, Dr. mi zistil na vaječníku 4x3cm veľkú hemoragicku cystu kt. ma v sebe niečo.... Idem na konci mája na laparoskop. operáciu aby mi ju vybrali. Onkomarkery a crp boli OK. Chcem sa spýtať na tie z vás, kt. ste mali tiež cystu, mali ste bolesti? Posledné dni cítim už ani nie tak bolesti na strane kde je cysta, ale skôr v podbrušku ako pri menzese, tiež keď ma naduva v črevách tak ma boli pod bruško a som nafúknuta... Tiež ste mali takéto príznaky? Lebo už začínam mať stres ci to nie je ešte dačo iné a nielen cysta... Vďaka

nerko
9. máj 2019

@katarinaorava mala som bolesti, bolelo ma podbrusko, aj pri moceni. Stale sa mi tocila hlava a mala som mdloby, napinalo ma grcat. Myslela som, ze som tehotna. Cysta sa vstrebala, tak operacia nebola potrebna.

catherinah
9. máj 2019

Neboj sa, cystu vyberu a bude to OK.

katarinaorava
autor
9. máj 2019

vdaka vam za povzbudenia... Fuha, tie priznaky u Teba nerko teda boli ine cafe...

fkata
10. máj 2019

@katarinaorava Tiež som mala/mám cystu a pestré príznaky.
Problémy s črevami na dennom poriadku, pichanie v podbrušku, tlak v podbrušku.
Mne sa poväčšine sama vstrebala, alebo praskla.

dominikakr
11. máj 2019

@katarinaorava ahoj, ja som mala presne taku cystu na pravom vajecniku, bolelo ma to. Bolo to tyzden pred mojou svadbou a naslednoz svadobnou cestou, preto ma nestihali operovat. Po 3 tyzdnoch na kontrole sa zistilo, ze sa mi ta cysta sama vstrebala. Nebolo mi ale vsetko jedno, mohla prasknut...