Kto má skúsenosti s MUDr. Jonášom?

karolinava
21. máj 2012

maminky prosím kto má už skúsenosť s dr.Jonášom,chcem si dať vypočítať pohlavie bábätka,myslíte že sa dá spolahnúť na jeho metodu,má s tým už niekto skúsenosť?

michaela80
21. máj 2012

My sme mali vypocet na rok a vyslo nam to..mame dievcatko 🙂

bambi2
21. máj 2012

@karolinava treba najprv pozret ci su tu neni rovnake temy, staci hodit do hladaj Jonas a vyhodi ti to najmenej 2 temy...

kvetinka211
21. máj 2012

@karolinava je to blbost. Ma cca. 50% sancu ze uhadne, takze sa vzdy najdu zeny ktore budu tvrdit ze im to vyslo 🙂 Ale no uskodit to neuskodi, takze prinajhorsom budes o par eur lahsia ... 😉

dadka26
22. máj 2012

dam nasu skusenost- my sme mali tiez vypocet od neho (na zaklade datumu mojho narodenia atd.- vedela som len pribliznu hodinu, nie presne na minuty, kedy som sa narodila)- ale nevyslo. Chceli sme dievcatko, mame chlapca- podla jeho vypoctu to mala byt baba. Ked sa teraz nad tym tak spatne zamyslim, neviem, ci sa to da vypocitat- ved pohlavie ovplyvnuje muzska spermia, ktora z nich oplodni vajicko. Nechapem preto, preco sa v jeho dotazniku, ktory treba vyplnit, venuje len zene. neviem, podla mna je to pol na pol, ale to je aj bez jeho vypoctov. V kazdom pripade, ak budes mat lepsi pocit, daj si to urobit, ale aj tak je to asi na niekom inom- tam hore sa rozhoduje🙂.

danu
22. máj 2012

@karolinava vsetky dostupne info najdes v temach od katren