Krvné zrazeniny namiesto menzesu

lucik174
2. jan 2023

Ahojte,
1.1 som mala dostať menzes začalo ma bolieť podbruško ako vždy, no namiesto menzesu som začala mať iba tmavo hnedy vytok dnes som ale spozorovala aj veľke tmave zrazeniny a samozrejme bolest v podbrušku. Dosť som sa zlakla mala ste to niektora ?

dajen_7
2. jan 2023

Ja by som povedala že je to normálne hnedý výtok na začiatku určite a tmavé zrazeniny podľa mna nie sú zrazeniny ale výstielka maternica ktorá cela ide preč a bolesti tiež proste sa ti len ťažšie rozbieha menstruacia môj názor.

rony2255
2. jan 2023

Keď je menštruačná krv hnedá, je len staršia, znamená to, že ti neskôr odchádza von. A tie zrazeniny sú, ako píše dajen, kusy výstelky, preto ťa môže brucho bolieť viac. Čím väčšie zrazeniny, tým väčšie bolesti.

luccija
2. jan 2023

@lucik174 skoro každý menzes mám taký:(ale mňa brucho nebolieva na šťastie.Menzes sa Ti ešte len rozbieha

euka210
2. jan 2023

@luccija ja take tiez mam, ale az po detoch mi zacalo, predtym nic hrozne.

lucik174
autor
3. jan 2023

Ďakujem za odpovede, zatiaľ sa MS stale nerozbehla uvidime dam tomu ešte zo dva dni a ak nebude sa objednám k lekarke.

dada_99
3. jan 2023

tiez mam take. ako ale ja mam poruchu zrazanlivosti krvi, tak to pripisujem aj tomu. myslim si, ze menzes pride ale ved uvidis, ak si taketo zrazeniny este nemala, mala by si si aj tak zajst k lekarke

lucik174
autor
3. jan 2023

@dada_99 veru ešte som nemala take a vzdy ked sa mi MS rozbiehala tak uplne rýchlo takto pomaličky este nikdy, mam iba take ako keby tmave špinenie ako býva na konci MS nič viac...
Tak uvidime kedy ma dr objedna na kontrolu.

janka_01
9. jan 2023

@lucik174 tiež mám tento mesiac takú menštruáciu. Mám hnedú krv a tmavé zrazeniny. Ale užívam antikoncepciu tak teraz neviem. 😕