Krvná zrazenina v maternici

matya12
25. aug 2018

Žienky, stretli ste sa už so zrazeninou v maternici? Googlim ale väčšinou sa to spája len s tehotenstvom....

matya12
autor
25. aug 2018

Prípadne ak viete čo by mohlo pomôcť na jej vypudenie... Dostala som injekciu na stiahnutie maternice, vraj to vyjde samé alebo s dalsou menštruáciou, no zatial nic.

2veronika262
25. aug 2018

@matya12 ja som mala krvnú zrazeninu v maternici po MA a následnej kyretáži, ale doktor povedal že sa vylúči s prvou menštruáciou, že to nemusím ani spozorovať a ani mi nekazal prísť na kontrolu a taktiež žiadne injekcie mi nedal, tak by to malo byť OK. Dúfam 🙂

matya12
autor
25. aug 2018

@2veronika262 moja doktorka sa tvárila strasne záhadne, jej reakcia na dost vystrasila... 😕 Tak dúfam ze to bude ok.

2veronika262
25. aug 2018

@matya12 Môj to práveže hovoril ako keby to bola normálna vec.. ale myslím si, že ak by to mal byť problém tak by to riešila hneď a nenechala ťa čakať do ms. Určite sa vylúči s ms a na následnej kontrole povie že je všetko ok 🙂 držím palce 🙂

milus777
25. aug 2018

Mala som po sekcii v maternici zrazeninu. Dlho som krvacala aj po sestonedeli. Dal mi tusim ascorutin a stiahla sa. Len som si mala sledovat teplotu ci sa nezvysi....

miriam11
26. aug 2018

@matya12 mala som to po druhom porode, injekcia nepomohla, mala som ju tam 4 mesiace po porode, potom som dostala mrchu, odislo to postupne s dalsimi. Tiez sa lekari tvarili, ze je to normalne. A ja som z toho vobec nestresovala, ani nemala problemy.

venusa85
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matya12
autor
26. aug 2018

Ďakujem všetkým... Som rada že máte skúsenosti že to zmizne samé... Horšie je, ze sa to u vás tiež spaja s tehotenstvom a nevydarenom tehotenstve... To ma ešte viac utvrdilo v tom,že táto posledná nezvyčajná menštruácia asi menštruáciou nebola.😕 Ale hlavne ze to je v pohode, snáď sa to už nabudúce podarí s úspešným koncom!