Žienky, stretli ste sa už so zrazeninou v maternici? Googlim ale väčšinou sa to spája len s tehotenstvom....
@matya12 ja som mala krvnú zrazeninu v maternici po MA a následnej kyretáži, ale doktor povedal že sa vylúči s prvou menštruáciou, že to nemusím ani spozorovať a ani mi nekazal prísť na kontrolu a taktiež žiadne injekcie mi nedal, tak by to malo byť OK. Dúfam 🙂
@2veronika262 moja doktorka sa tvárila strasne záhadne, jej reakcia na dost vystrasila... 😕 Tak dúfam ze to bude ok.
@matya12 Môj to práveže hovoril ako keby to bola normálna vec.. ale myslím si, že ak by to mal byť problém tak by to riešila hneď a nenechala ťa čakať do ms. Určite sa vylúči s ms a na následnej kontrole povie že je všetko ok 🙂 držím palce 🙂
Mala som po sekcii v maternici zrazeninu. Dlho som krvacala aj po sestonedeli. Dal mi tusim ascorutin a stiahla sa. Len som si mala sledovat teplotu ci sa nezvysi....
Ďakujem všetkým... Som rada že máte skúsenosti že to zmizne samé... Horšie je, ze sa to u vás tiež spaja s tehotenstvom a nevydarenom tehotenstve... To ma ešte viac utvrdilo v tom,že táto posledná nezvyčajná menštruácia asi menštruáciou nebola.😕 Ale hlavne ze to je v pohode, snáď sa to už nabudúce podarí s úspešným koncom!
Prípadne ak viete čo by mohlo pomôcť na jej vypudenie... Dostala som injekciu na stiahnutie maternice, vraj to vyjde samé alebo s dalsou menštruáciou, no zatial nic.