Dobrý deň potrebovala by som poradiť
Mám taký menší problém
Už 7 mesiacov nemám menštruáciu, no už ale približne 3týždne Mám iba po vymočení krvavý výtok, na toaletnom papiere bolia ma boky a niekedy v podbrušku ale nič také hrozné iba niekedy 😀 sú ty bolesti
Má z vás niekto toto isté alebo mal 😀 ďakujem
@mishelqa125 no a u dr si nebola? Ja by sa nasmiala lebo zábavné to nie. Smutné že to neriešiš. Ja by ihneď v pondelok volala gyn a žiadala súrne termín
Môžeš mať zlý ster, kedy si bola vôbec naposledy u gyn?
@nika11103 ja už som riešila X krát ,prečo nie je menzes ,ale lekárka povedala že to je ok ak mešká menzes keď mám už deti horšie je keď je viac krát za mesiac no neviem
@stellarstar nie ja sa nesmejem viem ,že to nie je zábavné len nechcem dávať smutných smajliku 🙂 momentálne som nebola u lekára to bolo ešte v januári, keď som bola...
@mishelqa125 na tvojom mieste by som zmenila dr ked podľa nej je všetko ok. Lebo ok to nie je. Keby mešká mesiac ok neriešim ale už 7 m? A krvavý výtok? To už značí niečo.
@stellarstar ano v pondelok zavolám a skúsim ešte ak nie tak už potom iba zmeniť lekára
@mishelqa125 určite, toto treba riešiť. Mne keď meškala a mala som krvavú ovuláciu vyšlo najavo že som mala cin 3d a velmi zle to vyzeralo. Bola som potom ihned na konizacii a aj kyretáž mi robili. Nechcem ta strašiť nemusí to byť tvoj prípad ale lepšie to riešiť
@stellarstar fu ale hlavne ,že si uzdravila .....
tak to áno ,lepšie keď sa dám vyšetriť
No hlavne musíš riešiť to prečo nemáš menštruáciu ? Ja som mávala strašne problémy s cyklom musela som chodiť na injekcie agolutin aby mi vôbec menzes prišiel , a mne aj bez menzesu zle bývalo