Ahojte zienky,dlho som tu nič nezakladala, ale toto sa mi nepozdáva ( nikdy predtým som také niečo nemala ) tak budem rada ak mi poradíte alebo ma ukludnite ak ste mali dačo podobné 🙂 Nakoľko žijem v UK tak gynekologické prehliadky tu nehrozia..Na Slovensko za nedostanem v blízkej dobe.A teraz poďme k veci..Dnes som po toalete našla vo vytoku také maličké krvave nitky nebolo ich veľa..Ale nikdy som to nemala predtým.Menzes by som mala dostať 21.6. No aj ten májový menzes bol taký divný...3 dni som len hnedo spinila a a potom na 4ty den sa spustila krv a celkovo mi menzes trval 10 dní..V Apríli prišiel 21 ...( toto je 3.mesiac čo neberiem atk) a ďalšia vec po cvičení ma bolia kríže maternica a krcok...1.ČO MOHLO BYŤ TIE NITKY VO VYTOKU za 2.MAM MENZES POČÍTAŤ OD DNA KEDY SOM KRVACALA ALEBO OD DNA KEDY SOM ZAČALA SPINIT? a za 3. JE TO V PORIADKU ZE MA TO VŠETKO BOLÍ A PICHA V KRCKU PO CVICENI? Ďakujem veľmi pekne za rady a odpovede a ospravedlňujem sa za dlhý post 🙂🙂🙂
nie si tehotná? sprav test...
Boli ťa krčok... si odborník keď to vieš tak presne...klobúk dolu...😉
@deti95060810 ahoj nie nebudem tehotná..A áno viem.to presne lebo aj pri styku keďže do neho naráža penis tak to občas bolí.Ja to rozoznam...Teda aspoň si myslím lebo ta bolesť je celkom.dole taká tupa občas...A keď ma boli maternica tak je to pod bruskom troška nižšie...🙂
@topasitta Ahoj.No čo ti mám povedať na to 😀😀Ja som tu este nebola este u gynekológa oni nemajú....Takže mi v podstate meškali 3 dní krámy?keďže som mala 3 dní len spinenie?A na 4 deň sa spustila krv ? No ja dufam ze tam nemam nic 😣 Bolenie v podbrusku mozem pripisat aj tomu ze mam dostat menzes o tyzden ale ta bolest krizovbola silná..Ako keď začínajú kontrakcie...
Niečo podobné som mala v minulosti,v 2013 som bola na laparoskopii a mala som tam endometriózu,ktorui odstránili a odvtedy mám pokoj, žiadne bolesti.... Atď
Takže treba ísť na prehliadku a mimochodom endometriózu nezistí len prehliadkou....
Keď sa odhodlas,ak neprestanú tieto problémy,tak laparoskopia!
@patkaamirko no ja neviem, ci ti meskali alebo nie. Faza pred ovulaciou moze mat roznu dlzku, po ovu je rovnaka +- 1den. Takze ak vies, aku dlhu mas lutealnu fazu, a kedy presne bola ovulka, potom si to vies vyratat, a teda mozes presne povedat, ci ti meskaju alebo nie ☺ dufam, ze ti bolesti cim skor prejdu. 😘
@topasitta neviem vôbec kedy bola ovulka...atk som vysadila pred 3 mesiacmi ...A odvtedy mám pocit že ani nebola
@chobacik na toto sa asi nikdy neodhodlam 😥 bojimmsa toho....
@chobacik A inak od vcera zas taky hnedy slabucky hnedy vytok a mám pocit že aj trošku zapachajuci ako keby mám menzes..Ale ten vlastne teraz už ani neviem kedy mám dostať..Pravdepodobne v najbližších dňoch
@patkaamirko áno,aj ja som tak bola.
Sama od seba som si vysadila atk a odvtedy mi začínal menzes tak že najprv pár dní spinenie a potom krvácanie.
Ja som si rátala prvy deň od toho krvácania.
A toto mi trvalo roky,kým som neabsolvoval tu laparoskopiu.
Aj teraz mi tak začína menzes,ale už len jeden deň predtým ale nemám bolesti pri styku a necítim to narážanie čo si písala aj ty a nemávam bolesti na spodku brucha.... Mala by si ísť s tým.
Endometrióza spôsobuje aj neplodnosť, dovtedy som nevedela ani otehotnieť...
@chobacik vieš čo včera pri mojkani s drahým som mala krv červenú ale nie veľa a dneska už zase nič..A ani včera po mojkani som nemala....Tie bolesti už ani nemám také...A atk som vysadila az ked som dobrala celý platok..On sa bral vkuse bez prestávky takže som nemala ani menzes a k tomu kojim takže vraj boli s 1 hormónom...No každopádne musím ísť k dr..Ake nie gynekológ lebo tu sa k nemu nedostanem..Asi len obvodnej pôjdem..A mám stipanie vo vnútri..nič ma okrem toho nesvrbi
Hmm, neviem, ja som bola tak ako som ti písala..
Keď ťa svrbí, to môže byť zápal ktorý tiež treba liečiť,kúp si aspoň nejaké vaginálne tablety na noc.
Držím palce 👍
@chobacik nesvrbi práveže..iba stipalo pri milovaní inak žiadne príznaky..Ďakujem 🙂
@patkaamirko ahoj. To je ohromny system, ze prehliadky nehrozia 🙈
Nie som odbornik, no tie nitky, co spominas, mohlo byt aj ovulacne spinenie alebo mozes mat vnutri nieco, z coho sem tam po troche ide krv, kedze je to aj bolestive po namahe.
Novy cyklus sa zacina az ked je jasna krv. Spinenie predtym je sposobene hormonalnou nerovnovahou.
Drzim ti palce 😘
Baby, opravte ma, ak zle pisem, nechcem zbytocne strasit 🙈