Baby som uz na nervy. Stale mavam bud hnedy alebo krvavy vytok. Stale jak hlien. Bola som na gynde a nic tam nevidela ani ze by to bola cysta prasknuta. Tehotenstvo som vylucila. Neviete co by to mohlo byt? Uzivam lieky na predpis ale to len draslik a zelezo, magnezium a milgama n
Vyšetrenia ti robili ak áno máš všetky dobre vysledky. Krvavy výtok neznači nič dobré.Urychlenie na vyšetrenie aj ked ti povedia nič tam nemate neuspokoj sa s tým čo povedal jedne lekár a hľadaj dalšiu pomoc.Moja kamáratka takmer doplatila na to životom ale ešte sa
našťastie jej dalo pomôcť.
@bobana297 kedy ti robili naposledy cytologiu? Naozaj, to nie je dobre, ked mas taky vytok. Urcite chod opakovane na cytologiu, pripadne k inemu gynekologovi.
@dilino co bolo tvojej kamoske? Rakovina krcka maternice?
@lienocka2808 áno ale našťastie v začiatočnom stadiu sa to podchytilo. Mala šťastie v neštasti . Natrafila na skvelého lekára lebo predtým dvaja bieloplašťovy jeho kolegovia že jej nič nieje že si iba vymyšľa diagnozi ale nedalo jej to a natrafila na toho ktorý jej pomohol ale bolo to len tak tak normálne ju nútkalo a citila že nieje v poriadku ale našťastie ju pooperovali a tiež jej dvaja povedali že si vymyšľa diagnozi takže nieje lekár ako lekár.Tomu čo sa zdá že je všetko v poriadku tomu sa to nepozdavalo a urobil jej kadejake vyšetrenia ake existujú a tam sa to potvrdilo už jej išlo na stupeň hranični už bolo skôr na 3 ako na 2 ale naštastie nemála ešte nápadnute telo metastázami tak rýchlo prednostne ju pooperovali. A ten prvý lekár jej povedal že si namyšľa hlúposti dokonca aj ten druhý že nič jej nieje že to mala zo silnej menštruácie a podobne hlúposti.Už je z najhoršieho vonku aj ked chemoterapiu mala ale slabšiu ale už musela.
@bobana297 nemoze to byt z tych liekov? Psychika? Mas vsetko ok? Skus uzivat gynex, uvidis, ci sa ti to neupravi.