Krvácanie z konečnika

nadaa1
12. nov 2023

Ahojky chcela bumy som sa opýtať niekedy sa mi stane ak idem na tvaletu tak mi ide krv. Po pôrode mi ostali hemoroidy môže to byť s toho alebo niečo iné ta krv smrdí ako pri menštrulácii tak nevie boli ma aj pod rebrami na ľavej strane od včera tak mám strach že čo by to mohlo byť hladala som aj na nete ale nechcem aby som sa fest vystrašila ďakujem vam

sissy27
12. nov 2023

@nadaa1 ak je krv jasnocervena, tak pricinou budu pravdepodobne hemoroidy alebo nejake vonkajsie poranenie v oblasti konecnika. Ak je krv tmava a je v stolici, tak krvacanie prebieha niekde v crevach.
Jednoznacnu odpoved ale dostanes len po vysetreni u lekara.

nadaa1
autor
12. nov 2023

@sissy27 ahoj je skôr taka normálna nie tmava a nieje v stolici...tak neviem ale neatava sa to vždy a krvácanie v črevách je nebezpečné ako k tomu dochádza ? ďakujem

sorciera24
12. nov 2023

@nadaa1 my ti to nezistime.....mozu to byt hemoroidy, ale aj nieco ine...tiez som mavala krv na toaletaku, ajsnocervenu, ano hemoroidy vnutorne mam, ale proste uz to trvalo dlhsie a tak som sa vypytala na gastro, pri kolonoskopii mi zistili velky polyp (ten krvacal jasnocerveno)....do 5 rokov by z toho bola pravdepodobne rakovina (a to nemam ani 40), dr. sa cudoval, ze taketo polypy maju ludia okolo 60, ale zjavne aj mladsi, len tam preventivna kolono nie je.....pridu az ked je uz zle....odstranili a je to ok, moj muz mal zas analnu trhlinku, ked mal taketo krvacanie....takze moze to byt hocico, ale mi tam nevidime....takže ak to neprechadza a trva dlhsie, tak smer lekar...

sissy27
12. nov 2023

@nadaa1 este raz - smer lekar.

cicuca
12. nov 2023

@nadaa1 pri akomkolvek krvácani z konečníka treba vyhladat odbornu pomoc. A na hemeroidy dobre zabera lubovnikovy olej

lenka7477
12. nov 2023

určite to rieš s lekárom - my nevieme odkiaľ krvácanie pochádza

dota6
12. nov 2023

@nadaa1 hneď ako je to možné smer dr a ten ťa pošle na chirurgiu. Tam sa pozrie lekár čo to je. Ja som mala krv ale aj nesmierne bolesti a bola to análna fisura. Ale to ti povie len lekár, odborník, ktorý sa na to pozrie.
Hlavne tam choď.

alickapusinka
12. nov 2023

určite treba ísť do nemocnice na vyšetrenia môžu to byť hemeroidy ale aj niečo vážné.