Krvácanie z konečníka

adikaa259
4. feb 2019

Dobrý den mam otázku od 15tich rokov som mala problémy s krvácaním z konečníka bola som aj na vyšetrení. Klasika hemoroidy masticka atd.. Lenže po porode sa mi stav zhoršil asi 20x. Krvácanie je veľmi silné až krvné zrazeniny. K lekárovi sa chystám už dlhšie len neviem prekonať strach pretože to posledne vysetrenie bolo tak neprijemne že som si povedala nikdy viac. Ma to niečo spoločne s tym že som porodila alebo to môže byť niečo horšie ako hemoroidy?

anastaziamala
4. feb 2019

@adikaa259 na modromkonikovi ta nikto nevysetri...

nini1010
4. feb 2019

Mysljm ze si vies sama pozriet ake hrozne diagnozy vyskakuju ak zadas krvacanie z konecnika do googla.tu ta nikdo nevysetri a urcite by skm to nezanedbala.jedine si vydupat vysetrenie v narkoze,nic ine ma nenapada.ale tie zrazeniny nezneju dobre.

adikaa259
autor
4. feb 2019

@anastaziamala ja 😂 pisem ze mam traumu z posledneho vysetrenia

anastaziamala
4. feb 2019

@adikaa259 tak chces krvacat do smrti lebo sa bojis ist k lekarovi? Od toho su lekari a robili uz aj horsie veci..

ellca123
4. feb 2019

krvacanim stracas zelezo, ries to neboj sa

bigtiddy
6. mar 2019

Tak umri

bigtiddy
6. mar 2019

Aj ja by som radšej umrela ako ísť na prehliadku

oslo1
6. mar 2019

Ja ta chapem, mam operovany konecnik, lebo tiez to vyzeralo na hemoroidy.
Pred touto operaciou som tiez mala vysetrenie, per rectum, velmi neprijemne a velmi bolestive, as tak, ze som kricala od bolesti.
Bohuzial sa vysetreniu nevyhnes, ale myslim, ze ked povies o svojej traume lekarovi, tak by v pohode mohol byt citlivejsi a mozno pri vysetreni aj lokalne anestetikum pouzit.