Krvácanie z klitorisu

diana999
6. jan 2020

ahojte baby, písala som už na jednom fóre, ale nikto mi nepomohol, počas svojich dní stále krvácam z klitorisu, používam tampóny, takže som si absolútne istá, ze je to odtiaľ, na Googli na tom nie je ani len zmienka, tak sa obraciam na vás, písali mi baby na fóre, ci som si istá ze je to z klitorisu a ci je to naozaj krv, je to z klitorisu a je to krv, prosím ak máte nejaká hocijaké info ohľadom tohoto pomôže mi prosím(mam 20, u gyn. Som ešte nikdy nebola) ďakujem 🙂

arcticcode
6. jan 2020

Tak to budes musiet ist ku gyn. Tu ti sotva dakto poradi daco ine. Pri niektorych zapaloch, alebo mykozach moze koza vyschnut a popraskat tak, az krvaca. Ale ak to mas len cez kramy, tak je to zaujimave hmmm...

pininka1
6. jan 2020

Tak to je chyba že si nebola ešte a určite chod čím skôr. Rozhodne to nieje bežné aby si krvácala odtiaľ a určite by som nepoužívala tampóny ak som ešte nebola na gynde a nepozreli má od spodu poriadne.

monikangel
6. jan 2020

@diana999 Asi bude potrebna navsteva gynekologa. Drzim palce.

micusa2222
25. okt 2022

@diana999 keď si písala už predtým a nikto ti nepomohol, prečo nevoláš gynekologičke ? Si si istá, že tieto problémy ti tu niektorá vyrieši ?