Krvácanie z bradavky

14. apr 2024

Ahojte dievcata, dnes sa mi satalo ze ked som zatlacila bradavku zacala mi odtial vyrekat cierna krv... Neviete co to moze znamenat? K dr idem v stredu, ale mam z toho divny pocit. Dieta som odstavila pred 2r taze z dojcenia to nebude... Inak ziadne hrcky ktore by sa dali nahmatat ani ine priznaky.. Ide mi to iba z jednej bradavky druha je ok tak ptedpokladam ani hormonalna porucha to asi nebude myslim si ze v takom pripade by krvacali obidve... Nic ma inak nedoli len obcas citim take pichanie v prsiach ale mam ovu a to sa mi stava bezn epicas ovulacie ze mam tkak v prsiach..

ada12345
14. apr 2024

Cim skor by som sla k lekarovi. Myslim, ze tu nemusime pisat a zbytocne ta strasit co by to mohlo byt, to kazdeho napadne ako prve. Drzim palce nech to nie je nic zle.

autor
14. apr 2024

@ada12345 ved najskor sa da v stredu rano to je o 3 dni ale dovtedy asi zosaliem... Nikdy predtym som to nemala... Na nete nezvyjnem patrat ale ani som nic dokopy nenasla 😨😨😨

autor
14. apr 2024

@ada12345 praveze nechcem robit paniku preto hladam niekoho komu sa to mozno stalo a vie piradit

lucia147852
14. apr 2024

Och nechcem strašiť, ale u muzovej kolegyne to bola práve tá neblaha diagnoza. Ale môže sa možno tak aj niečo iné prejavovať, neviem

moneequa
14. apr 2024

je to isto krv? nie je len to len taka hneda farba? https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php...

autor
14. apr 2024

@moneequa ano teraz ked som to utrela do bielej servitky tak ano take hnede to je... Ale ide to iba z jedneho prsa kojila som rovnako obidvomi a skoncila pred 2r

alickapusinka
14. apr 2024

Ja by som išla hned zajtra na tvojom mieste ak je niečo súrne vezme ťa hned. To je ako boľavý zub že vezme hned tak aj toto zavolaj a povedz mu aby ťa urýchlene zobral. Ráno zavolaj.

ankare
14. apr 2024

Ja verím,že nič vážne to nebude. Držím palce!

barborachors
14. apr 2024

Ahoj, ja som to mala a nic sa nezistilo, takze klud. Akurat mi vtedy našli jednu dg ale inak nic vazne. Vobec sa neboj, nic to nie je.

hopsas
14. apr 2024

Kamoska toto mala tiež po malom dieťati že nejaký zápal či čo to bolo