Krvácanie v strede cyklu

nedarisa
5. aug 2016

ahojte, uz som sa pytala v inej kategorii, ale odpoved ziadna, tak skusim tu.
18.7 mi zacala mrcha, bola dost slaba ako zvycajne a vobec nebola bolestiva(pri kazdej mrche mam bolesti)vcera to bol 18dc, s manzelom sme mali styk, no po par hodinach som zacala spinit. Bolo to aj s troskou krvi, take ruzove.dnes cely den nic az na vecer opat slabucky vytok, ale teraz taky hnedy...prosim vas o radu co by to mohlo byt...dakujem

frau99
5. aug 2016

Fuuu mohla ti puknut nejaka cievka bolo by skoro na tehotenstvo ale drzim palceky ☺

misel0806
5. aug 2016

Skus si spravit test... Mozne je aj tehu..🌸

ronniekor
5. aug 2016

To ja som mavala presne take iste ked som mala nedostatok zeleza, vzdy v strede cyklu...

cerez
6. aug 2016

@ronniekor brala si niečo konkrétne

cerez
6. aug 2016

@nedarisa Ja mám s týmto tiež problém. Vždy od polovice krvavo špiním. Dokonca prvé dva-tri dni cítim tlak na kríže. Nasadil mi jednorázovo na pol mesiaca Dufaston, ale pomohol len na jeden mesiac. Pokračuje to ďalej. Budem musieť zájsť za dr. lebo normálne to určite nie je.

jeannna
6. aug 2016

@nedarisa Hovori sa tomu aj ovulacne krvacanie a moze to suvisiet s hormonálnou nerovnováhou. Daj si urobit hormonalne testy.
http://zena.atlas.sk/ovulacne-krvacanie-ked-ide...

sibalka21
6. aug 2016

Je to normalne, stava sa to pri ovulacii... Na tehu by bolo veeelmi skoro

nedarisa
autor
6. aug 2016

Nikdy sa mi to pred tym nestalo ani hormony som ziadne neuzivala.citim sa ako pred mrchou, tak mozno pride i ked o dost skorej...je mi jasne,ze den po styku nebudem mat priznaky..