Ahojte chcela by som sa opytat ci ste riesila niektora takyto problem.. v piatok to bude 6 tyzdnov od porodu.. v sobotu dom zacala znovu krvacat nebolo to ale silne skor take spinenie ale znova silne viac krvi vyslo ak som sa utrela na WC na vlozke to bolo spinenie..sla som v nedelu do nemocnice lebo uz mi to nedalo aj ked to nebolo silne krvacanie a nemala som silne bolesti len take akoby steklenie v podbrusku ze tie ,menstruacne krce, boli faaakt slabunke..no povedali mi ze je vsetko v poriadku len nenasli pravy vajecnik kvoli este stale zvacsenej maternici… tak som to neriesila lebo mi povedali ze je vsetko v poriadku.. spinenie da sa povedat ze ustupilo vcera uz som opat mala taky no takmer zlty vytok a dnes znovu zvlastne pocity v podbrusku a opat krvacanie .. mali ste to takto niektora?? Ja uz fakt neviem ze preco sa mi toto deje ale nahana mi to strach lebo to asi v poriadku nie je 🥺🥺🥺
Ja som po prvom porode krvacala 10 tyzdnov a potom este hned som dostala kramy…ale chodila som vtedy každé dva tyzdne na kontrolu
@queen_el ja mam ale pochybnosti kvoli tomu lebo som krvacala nejake 3 tyzdne dokym sa to zmenilo postupne len na vytok a o 2 tyzdne mi to znovu prislo tak ma to vydesilo.. a znovu ked to odislo a prislo tak mi to robi tiez starosti 🥺
No aj ja som dva roky ale po tomto krvácaní som mala menštruáciu aj tak…a potom dva roky nic
Mas prvý porod?
@lienka.7 ano
@hilda08 ach jaj no tak asi uvidim ze co
Ja som to tak mala po prvom pôrode. Nestiahla sa mi poriadne maternica za tých 6 týždňov. Potom som išla na kontrolu 9 týždňov po pôrode a bolo všetko v poriadku. Takže ak krvácanie neprestane, išla by som za nejaké dva týždne znovu na kontrolu. 🙂
@aknamorka22 tak mam kontrolu o doktora az 14.10 ale urcite ak to neprestane pojdem znovu do nemocnice 🙂
ja si myslim ze to bude menstruacia, ak kojis, tak takisto mozes v obdobi menstruacie spinit aj tak.mala som to tak aj v tehotenstve, pri oboch, ze som spinila v dni kedy som mala dostat menzes
@ewka0012 no asi ano 🤷🏼♀️ Ale az dnes ma zacalo bolietbrucho tak ako by to naozaj aj menstruacia bola povedala som si ze pockam este nesu to neznesitelnd bolesti a nemam teplotu tak pockam ze co.. ja som ale nespinila vobec len pocas tehotenstva som v obdobi menstruacie mala skor bolesti take menstruacne take 2 dni
Ja som po šestonedeli mala týždeň kľud a potom som hneď dostala menzes. Kojila som často, ešte aj v noci každé 2-3 hodiny. Na môj menzes kojenie nemalo vplyv. Takže to, že kojís, neznamená, že sa ti už nemôže spustiť menzes.
ja som menzes dostala 5-6tyzdnov po porode,kedy som sa tesila ze koniec spineniu,a zacal menzes a bol ukrutny ach
Ja som slabo krvácala po pôrode nejakých 8-9 týždňov. Naozaj slabučko ale potrvalo to. Ale ak máš pochybnosti chod radšej ku svojmu gynekológovi.