Krvácanie, užívanie Inofolicu a PCO

kikus1452
4. jan 2021

Dobrý deň,
tento mesiac mám problém s krvácaním a chcem sa spýtať, či to niekto nezažil. K lekárovi sa chystám o týždeň, momentálne neordinuje.
Mám PCO a nepravidelnú menštruáciu. Užívam Inofolic pol roka a tento mesiac mám tento problém...
Od 31.10. do 4.11. Som mala menštruáciu. V decembri nastal problém, že som od 11.12. do 23.12. Len slabo krvacala (len slabé špinenie tmavej farby, občas aj bledej bez bolesti). Nakoniec som dostala menštruáciu od 24.12. do 2.1. no a teraz mam opäť slabé špinenie (bledej farby). Vôbec nič ma neboli, chorá som nebola a ani nie som. Môže to byť niečo vážne alebo len hormóny? Ďakujem za rady.

carrot_apple
4. jan 2021

@kikus1452 ja som mala PCO, aj inofolic (inofolic je o ničom-výživový doplnok=vyhodené prachy)som brala aj menzes som mala hociako,súviselo to s vytváraním cysty, preto tie hociaké krvácania...už vydrž ten týždeň a keď ťa prezrie povie ti čo a ako, si po laparoskopii už?

kikus1452
autor
4. jan 2021

@carrot_apple nie a ani mi nič také nehovoril. Lekár mi povedal, že mám užívať Inofolic a uvidí sa potom. Od polovice apríla užívam Inofolic ale nemyslím si, že je to k niečomu. S priateľom by sme chceli založiť rodinu ale takýmto spôsobom....