ahojte 4 tyzdne po porode sa mi zastavilo krvacanie (nekojila som aktivne len odsavala) no co sa zacali tie tepla min tyzden zacala som maleho kojit casto a rozbehlo sa mi znova krvacanie tj 6-7 tyzden po porode … je to iba o cosi silnejsie spinenie nemam bolesti ani ine prejavy cohokolvek … moze ist iba o to ze mi to nastartovalo opatovne caste kojenie? alebo mam volat lekarke?
@evaachesa aj to ma napadlo ale neviem … len tak slabo malo a bez bolesti?
@katarinka95 tiež som mala najskôr len také slabé špinenie prvý mesiac a ďalší už prišla normálna MS. Ja som našťastie nemala bolesti ani pred tehotenstvom.
@evaachesa aha dobre dakujem za spravu☺️
@katarinka95 takisto som krvacala ako ty.ze na tyzden sa mi zastavilo krvacanie aj spinenie a potom pokracovalo este 2tyzdne.boli to este ocistky po porode.spustalo sa mi to vzdy len po kojeni.1.ms som dostala 3mesiace po porode a dalsiu po dalsich 3mesiacoch
@katarinka95 kojenie podporuje proces zavinovania maternice a teda aj krvacanie, a aj ja som pri prikladani/ odsavani citila, ze krvacam v ten moment intenzivnejsie. Ale ci az takto, ze sa krvacanie zastavi a po case spusti. To uz bude skor menstruacia.
@katarinka95 nemôže to byť menštruácia? Ja som ju dostala hneď po šestonedelí. Dojčila som vyše 2,5 roka.