Ahojte, mala som pohlavný styk pred týždňom, bol trochu viac náruživý, no hneď na ďalší deň som začala krvácať ale len tak mierne, že keď som sa utrela tak tam bola krv a mávam ju aj na nohavičkách, musím mať intímky. Krv bola najprv jasno červená, postupne prešla do hnedej, potom znova červená a takto nejak sa to opakuje. Už je to šiesty deň, menštruácia to určite nie je, lebo nemam svoje príznaky a menštruáciu mám silnú a bolestivú..Okrem toho mám ešte diagnostikované PCOS. Ešte sa mi také nestalo aj keď sme takýto sex mali. Prosím o odpoveď. Ďakujem
@stellarstar až ku koncu budúceho týždňa má voľný termín :(
Stalo sa mi to 2x počas plodných dní,dokonca uz pri samotnom (nenaruzivom) styku minuly rok, aj par kamaratkam už, všetko máme ok.
Keď som mala v minulosti karcinóm tak som mala síce tiež krvácanie mimo cyklu ale bolo to hocikedy nielen počas styku a po styku .
mne tiež parádna kefovačka spustila krv, ale v mojom prípade to bol menzes týždeň pred termínom 🤷 nikdy v živote sa mi to doteraz nestalo 😀 ale ja som si nesťažovala 🤭 gyn podľa mňa na nič nepríde
@20erika07 len to že ja absolútne neviem kedy mám plodné dni, kedy neplodné, kedy mám dostať menštruáciu a podobne keďže mám pcos a ten spôsobuje nepravidelnú menštruáciu to je to najhoršie :( ale ako vy píšete tak sa nemusim asi bat nie je to nic vazne kedze sa mi to stalo teraz prvý krát
@zuzanka.zuzu ja som dosť bojko, keď ide o takéto veci 😂 všade na internete čítam nejaké hrozné veci čo sa stalo a že keď to bude trvať dlhšie ako týždeň smer gyn a potom panikarim 😃
@natalifatali áno je to bežné ale zase to neznamená, že to treba odignorovat 🙂 môže sa stať, že práve niektorý z mnohých razov ,nebude práve bežný.
Je fajn nechať sa skontrolovať, tak dúfam, ten voľný termin zájdeš ku gyn. 🙂
@20erika07 ďakujem, tak pôjdem pre istotu ku gyn. 🙂
Gyn?