Krvácanie po styku

zuzu1992
12. dec 2015

Ahojte dievcata chcela som sa vas spytat. Skusame babenko ale dnes po pohlavnom styku som mala mensie krvacanie. Nikdy predtym som to nemala...krvacanie bolo ze taks kvapka krvy a mini ruzovy vytok neskor. Testy boli jednociarkove. Neviete co to moze byt? Strasne ma bolievaju prsia a som nafuknuta ako pri ms ale nic...vdaka za kazdu radu. Samozrejme hned ako bude mozne navstivim lekara len teraz to skusim takto...dakujem 🙂 ...mam polycysticke vajecniky...

joja55
12. dec 2015

ja som tiez na zaciatku tehotenstva mala bolave prsia - teda skor take ako napnute.... nems nahodou bolest aj v podbrusku ako pred ms? mohla by si byt tehotna - testy nemusia ukazat hned 2 ciarky... mne ukazalo az v 2 test. zalezi ako je citlivy, to krvacanie mohlo byt aj podrazdenie..... respektíve mohla si asi mat vacsie prekrvenie a pri sexe sa to mohlo podrazdit. pokial nemas svrbenie, palenie a vytok - infekcia by to nemamla byt

lulistek
12. dec 2015

@zuzu1992 ja som mala v case dalsej menstruacie slaby ruzovy vytok a tiez som to nikdy nemala a bolo to tehotenstvom 🙂

zuzu1992
autor
12. dec 2015

Dakujem baby 🙂 praveze mala som mat uz menzes lenze kedze mam tie po.vajecniky tak som to nejak neriesila lebo vraj je s otehotnenim problem. Zrazu dnes ta krv i ked malo ale cloveka to vylaka 🙂 dufam ze to bude tehotenstvo dakujem vam za info som kludnejsia a budem dufat ze to bude tehorenstvo 🙂 lebo tie prsia mam skor take napnute 🙂

zuzu1992
autor
12. dec 2015

@joja55 mala som minuly tyzden kazdu chvilu tlak v podbrusku ako keby mam dostat a nic...vcera som zaspavala s pocitom ze urcite to do rana dostanem a zase nic miesto toho po rannom styku ta krvava kvapka. Kedy si mam urobit test po tomto krvacani?

joja55
12. dec 2015

@zuzu1992 na testoch sa pise--...ze tak 14 dni po... by sa mal robit test.. ale ako hovorim - teda pisem - zalezi od citlivosti. a testy nie su 100%. su len informacne. vela stastia prajem a drzim prsteky a snad je to to tehotenstvo a nie zdravotny problem

zuzu1992
autor
12. dec 2015

@joja55 dakujem velmi pekne. Uvidime 🙂