Ahojte dievcata chcela som sa vas spytat. Skusame babenko ale dnes po pohlavnom styku som mala mensie krvacanie. Nikdy predtym som to nemala...krvacanie bolo ze taks kvapka krvy a mini ruzovy vytok neskor. Testy boli jednociarkove. Neviete co to moze byt? Strasne ma bolievaju prsia a som nafuknuta ako pri ms ale nic...vdaka za kazdu radu. Samozrejme hned ako bude mozne navstivim lekara len teraz to skusim takto...dakujem 🙂 ...mam polycysticke vajecniky...
Dakujem baby 🙂 praveze mala som mat uz menzes lenze kedze mam tie po.vajecniky tak som to nejak neriesila lebo vraj je s otehotnenim problem. Zrazu dnes ta krv i ked malo ale cloveka to vylaka 🙂 dufam ze to bude tehotenstvo dakujem vam za info som kludnejsia a budem dufat ze to bude tehorenstvo 🙂 lebo tie prsia mam skor take napnute 🙂
ja som tiez na zaciatku tehotenstva mala bolave prsia - teda skor take ako napnute.... nems nahodou bolest aj v podbrusku ako pred ms? mohla by si byt tehotna - testy nemusia ukazat hned 2 ciarky... mne ukazalo az v 2 test. zalezi ako je citlivy, to krvacanie mohlo byt aj podrazdenie..... respektíve mohla si asi mat vacsie prekrvenie a pri sexe sa to mohlo podrazdit. pokial nemas svrbenie, palenie a vytok - infekcia by to nemamla byt