ahojte baby. odkedy sa s manželom snažíme o bábätko, mám pocit, že sa mi kopia zdravotné problémy :( už pár mesiacov riešim zubára, kým mi dokončí jeden kaz, objaví sa druhý...medzitým mám neustále bolesti hlavy, už som objednaná na MR. teraz sa mi objavila nová vec.... krvácanie po stolici. V stolici som krv nezaregistrovala, len na papieri - avšak dosť intenzívne. zatiaľ to vyzerá na "jednorázovku"... chcela by som sa spýtať, či ste sa už aj vám niečo podobné stalo... bolo to jasno červené, a nie len kvapka ale bolo toho dosť :( ale len na prvé-druhé utretie, potom už to bolo čisté. teraz sa trochu bojím, nielen že o zuby a hlavu ale aj toto.... máte niekto skúsenosti s takýmto krvácaním?
Ďakujem
@silvia7827 myslím že sú to hemoroidy čiže "zlatá žila"... kúp si mastičku a čípky Factum, začni dávať navečer čípky, aspoň týždeň a prejde to. cez deň si natri konečník mastičkou, daj normálka vložku aby si neumastila spodné prádlo. mne sa to stalo tiež...stáva sa to aj po pôrode alebo len tak z ničoho nič. a pozor na stravu, nejedz niečo čo by mohlo zapekať...hlavne nie veľa čokolády...
su to hemoroidy-zlata zila..ma to v priebehu zivota 80p ludi takze klidek..podla opisu to mas v lahkej forme, v lekarni je milion masticiek a capikov ktore ti pomozu, nieco si kup
Hemeroidy, ja som mala po obidvoch porodoch nastasie.ma to uz preslo a dufam ze uz sa to viac neobjavi. Mala by si to zacat riesit, aby ti nahodou nevyskocili bolesti pri stolici. Ja som myslela ze umrem akoby.som cez ziletku .... Faktu cipky zo zaciatku trikrat denne potom staci oreventivne raz na vecer ak este mas krv. A dobra je aj masticka ,,faktu,, alebo aj ,,mastu,,. Drzim palce nak to rychko prejde
ahoj ja som to mala tiez a niekedy sa to objavuje mozu to byt hemeroidy