Krvácanie po sexe

nadaa1
21. feb 2024

Ahojky chcela by som sa opýtať ešte sa mi to nestalo po pohlavnom styku som začala krvácať ale iba trocha a krv bola svetla nič ma nebolelo ani neboli. Išla som spať počas noci nič žiadná krv ale keď som stala a išla na wc tak trocha zase slaba krv nie veľa tak neviem čo to môže byť niečo zlé ? Menštruáciu som mala 6.2. mi skončila a včera bolo 20.2. tak pochybujem že som ju opäť dostala normálne ju dostanem po 20 - 22 dní nikdy nie skôr teraz ma to tam trocha páli tak fakt neviem ja sa strašne bojím že budem mať niečo zlé pred cca mesiacom a pol bola som pri gynekológovi na kontrolu a bolo všetko ok a teraz toto ďakujem za radu

3petka
21. feb 2024

@nadaa1 mohla sa ti spraviť mala ranka na sliznici posvy.
Ak to neprestane tak chod radšej na kontrolu k Dr. A inak tvoj Dr je ok s tým že máš 20-22 dňový cyklus? Podľa môjho je to krátke a vyčerpáva to organizmus, skús sa na to tiež opýtať.

20erika07
21. feb 2024

Stalo sa mi to 2x ku koncu minuleho roka, ten druhykrat uz pocas sexu, vsetko krásne, čisté na kontrole, aj stery. Stava sa to viacerym ženám. Ked si mala pred 1,5mesiacom vsetko ok, tak mas urcite aj teraz. Neboj, ale chapem, tiez som bola vylakana, uz som si to raz zazila pred rokmi ,vtedy bolo vsetko zlé ale rozhodne to nebolo parkrat ale pravidelne a dlhe mesiace .

egonsk
21. feb 2024

@nadaa1 mozno ste boli moc naruzivi ;) Netreba hned stresovat, to sa obcas moze stat... skor si si mohla vsimnut ci krv bola bleda, alebo tmava. Bleda znamena cerstvu ranku..

renata1405
21. feb 2024

Praskla ti cievka to sa stava.