Krvácanie po sexe

30. mar 2023

Dobrý deň. Po skončení menzesu sme na druhý deň mali s partnerom sex, po ňom som začala mat silne kŕče a taktiež krvacat. Krv však bola iná ako menštruačná. Bola čerstvá, tekutá, jasne červená.. proste niečo iné.

Je to normálne ? Prvý krat sa mi to stalo

ninka99865
30. mar 2023

Možno len dozvuky z ms

kabinka11
30. mar 2023

Ja som mala polyp na krčku, tiež sa mi to takto prejavovalo.

natassa2
30. mar 2023

Fuha, ak by sa to opakovalo, tak by som asi zasla za gynekologom. Ale moze to byt napriklad aj endometrioza. To sama nezistis, kym ta lekar nevysetri. Asi by som sla, nech vies, na com si a nestresujes zbytocne. Hlavne no stress.

bibcabi
30. mar 2023
Používateľ bibcabi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od bibcabi.

určite by som išla k doktorovi pokial by sa to opakovalo

ninka99865
30. mar 2023

Presne ako pise @bibcabi.. keď sa mi to opakovalo raz šlo o cystu a potom dlhodobo som mala cievku na krčku ktorá toto spôsobovala a trápila som sa roky. Lekári tvrdili že nevedia prečo.. až jeden nato našťastie prisiel. Bolo to hrozne na nervy. Cievku odstránili a od vtedy je klop klop pokoj

autor
4. apr 2023

@natassa2
@ninka99865 včera sa to znova opakovalo žiaľ. Avšak bez bolesti, ale začala som z ničoho nič krvacat akoby ma podrezali .. najhoršie je že lekárka má 2 týždne dovolenku, musím niečo vymyslieť, začínam mat strach