Krvácanie po sekcii

nicky_1
12. nov 2021

Dobrý deň . Chcela by som sa poradit. Som už druhý krát po sekcii prvý krát v roku 2018 a druhý krát teraz. Som v pondelok 3 týždne od pôrodu po sekcii, a tento týždeň v utorok som bola na kontrolnom ultrazvuku a povedal mi doktor že mám ochabnutou lenivu maternicu že sa mi pomaly sťahuje a mala som tam ešte zafrzanu krv tak mi pichli injekciu na stiahnutie a aby sa zo mna vyplavilakrv. Zdalo sa mi divne že nejako mi vtedy prestalo krvácanie . V ten deň som veľmi krvacala a ešte slabšie nie zak silno krvacam aj teraz. Je to podľa vás normálne ze ešte krvacam? Dali mi aj do injekčnej striekačky oxytocín do nosa jednu kvapku a už aj to som dobrala . Pociťujem po kojení menštruačné bolesti a vtedy trochu krvacam. A povedal mi doktor ze čistenie mi nehrozí lebo tam nemám zrazeniny . Na kontrolu má až dal po šestonedelí . Ďakujem za odpoved.

mmoonna
12. nov 2021

Ahoj, mne sa po druhej sekcii tiež nesťahovala riadne maternica. Chodila som na injekcie, aby sa mi sťahovala, vtedy som tak viac krvácala, tiež aj pri kojení. Mne však šestonedelie trvalo asi 10 týždňov.

uriva
12. nov 2021

Mne tiež takto, ale musela som ísť na kyretáž, pretože som krvácala veľmi a nárazovo - že maternica nedokázala sa stiahnuť a vypudiť krv a potom to robila naraz. Ak sa ti to nezdá, volaj/zájdi za gynekológom hneď a nečakaj, pozrieť ťa musí ako akút a uvidíš. Ja som to mala takto po oboch tehotenstvách a vždy som skončila na kyretáži, mohli do mňa pchať oxytocínu bárskoľko. Proste to nešlo inak.

nicky_1
autor
12. nov 2021

@uriva a kedy by malo krvácanie prestať?
Nekrvacam zas veľa len trosku a povedal že čistenie nemá byt prečo

uriva
13. nov 2021

@nicky_1 po oxy ci sekcii?

nicky_1
autor
13. nov 2021

@uriva akurát dnes som bola na pohotovosti tak že všetko v poriadku, maternica sa mi čistí aj sťahuje našťastie

ivanaa346
6. mar 2023

@nicky_1 Prosim ta q iba si kráčala alebo z teba vychádzali aj také zrazeniny ?