Krvácanie po sekcii

niki9807
5. mar 2024

Ahojte som 2 týždne po sekcii ale už som skoro vôbec nekrvacala. Už som len akoby spinila úplne len trošku... No teraz mi opäť začalo nie silné ale červené krvácanie... Ozaj je slabunke ale čítala som ze by malo meniť postupne farbu nie že opäť môžem začať krvácať... Je to normálne?

sapoha
5. mar 2024

Ahoj, po sekcii som aj ja krvacala / niekedy slabsie niekedy silnejsie / celych 6 tyzdnov, takze za mna je to uplne normalne. Akurat odporucam aj z vlastnej skusenosti brat nejaky feropreparat ak neberies.. vela sil ti prajem 🙂

uriva
5. mar 2024

Ja z vlastnej skúsenosti - 2x sekcia, 2x nutná kyretáž po dvoch týždňoch od pôrodu presne. Príznaky ako ty - prestala som špiniť fakt že po týždni a potom sa to znova spustilo, taký normálny až mierne silnejší menzes. Krv bola vínovočervená. Ja som volala vždy doktorke a brala ma na vyšetrenie ešte v ten deň a sama neverila, že sa mi to mohlo zopakovať aj druhýkrát a presne v rovnaký čas.
Ja by som to riešila podľa intenzity - ak je to silnejšie, nie len na jednu vložku denne, tak by som sa radšej poradila s doktorom. Ale súhlasím aj s názorom predo mnou - po tých kyretážach to bolo niektorý deň silnejšie a niekedy slabšie, ale nikdy nie viac ako vložka/dve denne.