Krvácanie po pôrode - krvná zrazenina

snipa
8. aug 2022

Ahojte, som presne tyzden po porode a zrovna dnes som si na vlozke nasla taky vacsi kus niecoho cierneho - vyzera to ako krvna zrazenina ale velka asi 5cm. Mali ste niektora nieco podobne? Viem, ze male ciastocky ked idu ako pri menstruacii tak je to OK, no toto mi prislo dost velke. Bolesti ziadne nemam, no porod bol dost komplikovany, aj samotny vyber placenty.. robili mi v nemocnici aj ultrazvuk po porode 2x a vsetko bolo ok. Ak by vedel niekto poradit, budem kludnejsia. V pripade zaujmu viem poslat aj foto

taktotedanie
8. aug 2022

@snipa ja by som skor konzultovala s gynekologom ako posielala taketo fotky uplne cudzim ludom, resp keby ste mali bolesti tak pohotovost urobia vam pre istotu dalsi ultrazvuk..

negymama
8. aug 2022

nie je podstatna foto zrazeniny. ale ci ti este neostal v maternici kus placenty. sla by som to skontrolovat k svojmu gynegologovi/gynekologicke.

luccija
8. aug 2022

@snipa ja som to mala, ale v porodnici po sone mi dali injekciu a druhy den to zo mna vyslo.Zavolala by som pre istotu lekarovi

lesnajahodka
8. aug 2022

Ja ešte keď som ležala v pôrodnici zomna tiež niečo podobné vyšlo, spýtala som sa na to sestričky a tá mi povedala že: je to veľké ako päsť? A ja že nie, pár cm, a ona že tak potom je to ok 😂