Pekný večer. Už asi mesiac pozorujem krvácanie po sexe také jemné spinenie .. no dnes slo trochu viacej aj také kúsky ..zo sliznice. Posledné tri mesiace užívam nové antidepresívum Alventa a odvtedy je aj menstruacia dosť nepravidelná a často meskava .. na preventívky chodím pravidelne naposledy som bola tento rok február a bolo všetko Ok .. bola som u gynekológa robil mi sono spomínal niečo že mám cele vajíčko a nemala som ovu.. ak som správne pochopila.. čakajú ma ešte hormonálne testy, ale dovtedy sa veľmi bojím .. rakoviny a podobne :(
nepoteším ťa...ja to mám už tri roky ☹ je to strašne nepríjemná záležitosť...najskôr som si myslela, že je to vysadenou antikoncepciou (prvý rok), druhý rok (že sú to stresy hormony nemala som čas to riešiť) a tretí rok (tento, som sa rozhodla že a dosť že čo je za tým) lebo celý ten čas som chodila gynekologom (viacerým), hormonálny obraz mi robili, lieky dávali, soná a všetko ok a super a nikde nič ani mini pidi cysta alebo čo. až nakoniec tento rok sa ukázalo, že mám v katastrofálnom stave štítnu žľazu, a že to bude ňou. Takže teraz sa liečim a čakám kedy sa upraví aj toto.
Ja som krvacala po sexe a bol to nový myom nízko položený a sliznica veľmi prekrvena tak tomu veľa nebolo treba 🤷
Smer Gynekolog.. mne sa to tiež dialo a mala som ranku na krčku ktorú museli odstrániť