Krvácanie po operácii

jenkka
28. apr 2019

nestretli ste sa s týmto? 🤔 4.4.ma operovali, lebo som.mala strednú dysplaziu krčka maternice...po 5 dní som.zacala mierne krvácať a po 10 dní som.dostala zápal a krvácala som.dost. dostala som antibiotika a tabletky proti krvácaniu. Krvácanie sa premenilo len na spinenie. Odvčera a dnes som už nebrala tabletky proti krvácaniu a krvacam riadne ako pri menštruácii 🙄 lenze vždy 2ho som mala menštruáciu.
Tak teraz neviem , či mi praskla žilka ďalšia alebo prišla uz menštruácia???🤔 Mám čakať alebo čo by ste robili vy?

janinah
28. apr 2019

Zajtra ku gynekologovi .

gaaaa
29. apr 2019

@jenkka Určite ku gynekologovi.Ja som tiež mala také problémy a praskol mi že krajný steh a aj skôr som dostala ms.Ale krvácalo som dlho a hrozne.Chceli ma znovu hospitalizovať ale odmietla som.Tak som musela doma len ležať max.na wc a na 24h.mi dali zasa tu tamponádu či čo to bolo dovnutra.

alzbetkacicka
26. dec 2021

@gaaaa ahoj čítam si príspevky a tvoj ma zaujal,už sú to 3 roky ale možno si ešte spomenieš na to obdobie po konizacii ,ja som už 6 týždňov po a dookola sa mi vracia krvácanie z cievky,10 deň po konizacii ma aj uspali znova a dali steh,potom som ešte párkrát krvacala z tej cievy,tie stehy povolia a potom krvacam,takže zbytočne by ma znova uspavali a dali stehy keď tie povolia a potom krvacam,chcem sa len spýtať ako dlho ti trvalo kým sa ti ta cieva zrastla s ostatným tkanivom, či je to vôbec možné lebo mne to zatiaľ príde ze ono sa zastaví samé krvacanie z cievy ale po pár dňoch ci týždňoch sa zase cieva otvorí alebo teda sa ta chrasta z nej odlupne a potom to krváca, 4 týždne som len ležala, piaty som uz fungovala ako domácnosť a starostlivosť o syna,no a po 6 týždňoch na vianoce bum krv z tej cievy lebo ono to kvapka ta krv pomaličky, či to raz prejde alebo to už budem mat navždy?vie sa taka cieva sama zahojit?ak si pamätáš rada si prečítam tvoj príbeh ako si to mala a ako si dopadla nakoniec,ďakujem a pekne sviatky,moje sú o ležani a strachu prejsť aj na wc

gaaaa
26. dec 2021

@alzbetkacicka Ahoj.Mne sa roztrhal steh začala som silno krvácať.Poslal ma dr.naspäť do nemocnice,chceli ma hospitalizovať,ja som odmietla tak mi na 24h.dali znovu drenáž.Na druhý deň som išla k svojmu ten mi to vybral niečo mi tam dal a nasadil lieky Dycinone a Ascorutin.A prestala som za chvíľu krvácať.Ale dovtedy to bol 5 týždňový boj.Len som ležala a mala povolené ísť len na wc.Nedali ti žiadne lieky?Ďakujem,podobne aj tebe pekné sviatky a hlavne nech si už v poriadku.

alzbetkacicka
26. dec 2021

@gaaaa nie nedali,sama som si u obvodnej dala predpísať železo a hemoglobin a ascorutin som si kúpila,ten je voľno predajný, už krvacam menej,prestáva to pomalí ale je to na nervy už, teraz ďalší mesiac možno dva budem v krci ci sa mi to znova neotvorí ta cieva, ďakujem za koment

gaaaa
26. dec 2021

@alzbetkacicka Neboj určite bude už dobre.Užívaj stále ten Ascorutin ja som ho dlho brala.Nemáš začo,držím palce nech je už dobre.Ja som sa tiež veľmi bála.

alzbetkacicka
27. dec 2021

@gaaaa ďakujem pekne