Stalo sa vám už, že ste začali mimo menštruácie krvácať po námahe?
Mám 43, 3 mesiace mi blbne menzes, špiním aj medzi menzesom a ten si chodí ako chce. Podľa gyndoša je to hormonálna porucha, chcel mi dať hormóny, čo ja odmietam, zo zdravotných dôvodov.
Mali ste niektorá takéto špinenia?
skús čaj z alchemilky...veľa ženám pomáha. Tiež sa chystám ....
Ja nemám ešte ani 30 a chodí mi ako chce. Dr. to nerieši.
Ak máte záujem o prírodnejšiu cestu, pozrite si prosím moju skupinu https://www.modrykonik.sk/group/11789/ , kde mám podrobné informácie o bylinných vložkách, ženskom čaji, liečivých náplastiach.
Aj Ti robil sono nemáš myom, cystu?keď odmietas hormony, dlhý menzes, spinenie môžeš byť zase anemicka.Profil Ti asi robil, keď hovorí, že je to hormonálna porucha.Preco tak odmietas hormony veď asi nemyslel už hormonálnu liecbu, ktorá sa dáva v prechode a berie roky.Ak Ti to neprejde príde k vybratiu maternice a to je väčší zásah.Gynex je fajn, ale myslím, že úbytok či prebytok hormónov nenapravi.brala som ho tiež jednu dobu na PMS.zena priemerne príde k menopauze okolo 50 r už roky predtým sa môže prejavovať.moja suseda brala 2,3 m hormóny a znova sa cyklus vrátil a nespustal sa kedykolvek
@konicekmodry presne toto. Nikdy nevieš čo a kedy.
@eliska13 ja nemôžem hormóny, zo zdravotných dôvodov. Inernista mi sám povedal, že je to nebezpečné.
@konicekmodry neviem dostávala injekcie.To 2 m krvacas?tiež mala kyret nepomohlo, potom injekcie a teraz je v poriadku.ale tiež povedal, že to je posledná šanca ináč maternica von a vaječníky zachovať kvôli tomu, aby nešla do úplného prechodu.
Ja to mám už dva roky. A vraj všetko ok. Teraz beriem antiku už druhý mesiac a špinenie vkuse. V januári som bola na preventívne,tak že mám polyp,druhý,tretí mesiac tam už zazracne nebol,tak tieto lieky. Brala som už pred rokom a pol,po troch neúspešných mesiacoch som vysadila,vraj sa to musí spamätať samo,tak som mala pokoj ako tak a od 1.1.2020 vkuse spinim.
@retatka a pred tým som mala 8mesiacov takéto problémy,bola som aj na laparke,potom mi dr nasadila duphaston ale vždy od polky cyklu špinenie,potom antikoncepciu s ktorou som pred tým vôbec nemala problémy,tak teraz celé tri mesiace špinenie a bolesti podbruška k tomu,ešte aj keď som chcela dva blistry za sebou zobrať,lebo som nechcela menzes dostať lebo sme boli na dovolenke,tak ešte aj tak som dostala,no a potom keď som vysadila tak kľud,iba asi 2x po 2-3 dní sa mi vrátilo
Akurát dnes som čítala, že je to hormonálnymi výkyvmi. Možno pôjdeš do prechodu už.