Krvácanie po Mirene

17. jún 2023

Dobrý deň, chcem sa poradiť 2.6. Mi bolo vložené vnútromaternicove teliesko Mirene pi vložení krvácanie 2 dni D bolesťami. Po 4 dňoch opäť krvácanie, ktoré trvalo 3 dni bez bolesti. V utorok veľké bolesti podbrušku + krížov krvácanie jasne červená krv v štvrtok som bola k Dr. Vraj všetok. Poriadku teliesko na mieste že niekedy to tak býva. Krvavým stále + bolesti bolesti sú už menšie. Chcem sa opýtať stretla ste sa niektorá s tým? Koľko vám trvalo krvácanie? Dr. Mi odporučil Ascorutin.
Ďakujem

slavkadi
17. jún 2023

Polroka, z toho prvé dva mesiace vkuse, potom každé dva týždne 10-12 dní, ale po polroku sa to už upravilo na klasický mesačný cyklus a už len slabá.

autor
17. jún 2023

@slavkadi ďakujem tá odpoved prosím vás a krvácali ste cely deň lebo ja napríklad ráno nič keď začnem niečo robiť napr upratovať vtedy začnem a poobede už tiež len mierne a večer a v noci zas nič

slavkadi
17. jún 2023

Áno celý deň, v noci už menej. U každej je to individuálne, telo si zvyká.

zuzanakaa
10. nov 2024

@slavkadi ahojte ja to mám tak isto už pól roka spinim presne ako vy.Akym spôsobom sa to ustáli už ani neverím že to prejde.Prestala si špiniť zo dňa na deň či postupne ďakujem

slavkadi
10. nov 2024

@zuzanakaa postupne, tiež som neverila veľmi, ale teraz už len raz za mesiac-dva jeden deň trochu spinenie, inak už úplne bez. Treba ešte vydržať.