Zdravím je normálne 3 týždne po laparoskopii krvácať? Nekrvácam vela ale mám krv na vložku. Mohla by to byť už menštruácia? Podľa mňa to nie je MS. Mali sme prvý sex nevydržali sme mesiac ako vraveli ale vravela som si , že ten týždeň skôr nevadí však sa už dobre cítim asi na druhý deň potom mi to začalo večer jemne krvácať len také špinenie a dnes je to viac.Také slabé krvácanie... Teraz sa bojím a robím si výčitky ale možno by sa to stalo aj o týždeň neskôr a nijak nesúvisí ... Po laparoskopii som už nekrvácala. Termín u lekára mám až o dva týždne lebo v nemocnici mi povedali že aj po mesiaci ale najradšej by som išla už v pondelok....Lebo neviem čo to znamená...Mala som aj hematón ten mi odsali a odobrali a pravý vajcovod nakoľko plod vo mne praskol. Vaječníky mám dva a vajcovod len ľavý.
Ja mám už deti a chceme neskôr ešte posledné mňa to mimomaternicové prekvapilo lebo mám viac detí a nikdy som nerátala, že budem v nemocnici ležať s vnútorným krvácaním... Lieky mi nedali žiadne a povedali ,že po mesiaci môžeme mať styk. Sme mali po 3 týždňoch lebo už predtým dva týždne sme boli bez kvôli mojim bolestiam a krvácaniu a ja som mi sme to už nevedeli vydržať a prišlo to tak samo... Mala som pesar. Nebolelo nič len som si všimla na druhý deň večer slabú krv a bola tmavá hnedá a do čierna a dnes sa mi to akoby spustilo, ale slabé žiadne silné krvácanie . Tiež neviem čo to má byť budem čakať a podľa toho pôjdem k lekárke buď skôr alebo na môj termín... Keď som mala ten hematon tiež to takto krvácalo ja dúfam , že tam nemám zas krvnú zrazeninu po operácii ale na toto mi bude vedieť odpovedať len sono a lekárka. Ak by niekto mal podobnú skúsenosť prosím dajte vaše skúsenosti. ďakujem
Ja som takto otehotnela prirodzene po 5 detoch a ani som netusila ze som tehotna bola som v soku...
Potom sa vam podarilo? Drzim palce
@sylwi23 my sme po mmt dodrzali sestonedelie. Neviem poradit. Ms mi prisla z vysadenia liekov a dalsia normálne