Ahojte žienky, ak ste niektorá po tomto zákroku koľko ste cca krvácali? Ja som bola minulý týždeň v utorok (23.2) vo štvrtok (25.2)som bola mojej lekárke odniesť prepustaciu správu. Povedala mi ze do 7 dni krvacanie prestane. Dnes som 10 deň po kyrete a krvacam a mam aj bolesti. Ale napr. Včera som.mala len také špinenie ale bolesti som mala hlavne malá ma bolela ze som ani chodiť nemohla. A dnes bolesti také mierne ale zase viacej krvacam . Niekde som čítala ze to krvacanie môže byt aj 14 dní. Tak neviem ci mam v pondelok volať mojej lekárke ze mi krvacanie neprestalo lebo vlastne v utorok 9.3 to budu 2 týždne od zakroku. Bože kedy to už skončí od 21.1 stále krvacam. Ešte ma napadla taka vec ci to nemôže súvisieť s covidom keďže som mala takéto problémy v auguste keď som bola pozitivna a celú karantenu som krvacala napriek tomu ze 3 dni pred tým ako som bola na teste sa mi skončil menzes. Tak ma napadlo ci to nebude teraz následok toho covidu. Som z toho na nervy. 😔 a zase ísť do nemocnice to nie je bohviečo teraz.
@jaga18 a mala si aj bolesti?