ahojte ako dlho ste krvácali alebo špinili po kyretáži?
@lula24195 10 dni z toho som posledne 3 dni spinila asi .. ale napr v tejto teme o tom tu najdes viac.. https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-sa-tazko-rozprava/co-si-vziat-a-ako-sa-pripravit-na-kyretaz/
dakujem baby 🙂
@lula24195 ja som nekrvácala, ale asi týždeň po kyrete som začala trošku špiniť - 1 deň a 2 týždne som sa rozkrvácala riadna, tak som vyplašená bežala k doktorovi, lebo som tam vtedy bola pred pár dňami na kontrole po kyrete a všetko bolo vtedy OK. No nakoniec som mala riadnu menštruáciu... doktori síce hovoria, že mesiac až 6 týždňov trvá prvá menštruácia, ale ojedinele môže prísť v riadnom termíne akoby sa ani kyret nerobil....
@aadulik2110 no lebo ja som krvácala asi 7dní potom kusoček spinila a teraz zase začínam špinit a som 18 dní po kyrete a akurat dnes som bola u doktora na kontrolu a povedal že všetko je ok ...
brali ste nejaké lieky po kyrete na hojenie alebo nejaké antibiotiká?? lebo mne nedal nič doktor
@lula24195 ja som tiež nič neužívala a ani po kyrete mi nič v nemocnici nedali
ahoj ja som po kyrete necelé dva týždne a krvácala som iba 4 dni, potom len slabé špinenie. no ale v nemocnici mi asi 2 hod. po tom pichli nejakú injekciu, vraj aby som nekrvácala.
ja som dost silno krvácala a aj tak mi nedali nič :(
mne robili kyret v pondelok a od prichodu z nemocnice som vobec nekrvacala, len minimalne špinila aj to len tak akože, ale mám trošku tlaky v podbrušku, také ako keď som bola ešte tehotná, ale doktor mi povedal, že je to v poriadku.
Ja som po kyretáži vôbec nekrvácala, iba asi na 10 deň som trochu špinila , ale len jeden deň, ale doteraz mi menštruácia neprišla a je to už asi 6 týždňov, čo som musela podstúpiť kyretáž. Nedostala som ani žiadne antibiotiká a na kontrolu ku gynekológovi mám ísť až po menštruácii ...
som 6ty týžden po kyreťe všetko bolo ok ale asi včera som začala zase špinit myslela som že sa mi pustila menštruácia ale aj dnes stale len špiním
ahoj, som týžden po kyrete, malo by to byť o.k. v nemocnici som vraj krvácala silno, ale ked som prišla domov, tak som len špinila. Až na piaty deň mi to trošku zosilnelo. Vraj je to normálne. Dúfam, že to spravili dobre a nebudem to musieť zopakovať. O 2 týždne mám ísť na HCG ku gyn. a čakám ešte na výsledky z histologie.
ja som po kyretazi necele 2 mesiace a odvtedy som uz stihla krvacat 4x po 7-8 dni, no zacinam sa bat, ze nieco nie je v poriadku. Na kontrole som bola tyzden po kyrete, akurat v case, ked som nekrvacala, a dr na sone videla, ze vsetko je ok, tak som aj dufala, ze je vsetko ok 😖 poradte, dufam, ze ma vycistili dobre, lebo aj tak som po 5 dnoch s krvou a po strasnych krcoch "vytlacila" zo seba plodovy vak, ktory mali vybrat oni.
mne robili kyret pred 5timi dnami v nemocnci som trosku krvácala ale nič strasne a po prídhode domov som len tak jemulinko sponila dá sa povedat symbolicky no a dne sje 5 den a yacala som krvácat..Mrchu ani nevim kedy by som mala mať kedže posledná bola na yaciatku februára...Dufam že sa mi to krvácane nerobehne vo velkom....
ahojte zenusky,
chcela by som sa vas spytat vas co mate kyretaz za sebou kolko po operacii ste mali bolesti ??? Kolko cca. dni ??? Ja som bola v piatok na kyretazi, krvacat nekrvacam zatial skoro vobec bo my dali v nemocnici tabletky na stiahnutie maternice a zaroven zastavenie krvacania. Len co ma dost znepokojuje ma dost boli v podbrusku. Rano ma dokonca tak pichalo ako keby ma niekto s ihlicou do brucha pichal :( .... Po prvej kyretazi ( pred rokom ) som tieto bolesti nemala aj ked v tedy som potratila tak ze som zacala strasne moc krvacat :( ...
@mells ahoj, ja som mala teraz v juli a nemala som priamo po zakroku vobec ziadne bolesti ani som dokonca nekrvacala (tiez mi pichli na zmensenie maternice)... Zakrok som mala v utorok a potom v piatok cely den ma bolelo podbrusko, dokonca vecer tak silno, ze som si musela dat tabletku proti bolesti. Ale potom zase nic, cize iba jeden den, ale bolo to dost silne... Drzim palce 😉
@alienka000 ... ajojcek dakujem za odpoved 🙂 no mna vcera pustili, a asi som prehnala ze som sla z nemocnice do obchodu 😖 a namiesto si lahnut som trosku viac " sa pohybovala " ... dneska som sa zobudila s bolestami :( ... a mozem sa ta hned spytat kolko zakroku ti povedali ze nemas mat pohlavny styk ???? a kolko po zakroku mozes zacat sa snazit otehotniet ??? ... mna soklo ze v prepustacej sprave je ( 2 tyzdne ziaden pohlavny styk ) ... po prvom zakroku my hovorili 6 tyzdnov !!!!! 😕 ale to tak neriesim ako to " kedy " sa znova zacat snazit ... moj gynekolog hovori ze 3 mesiace pockat ( tak ako aj minuly rok ) a nakoniec som nemohla cely rok otehotniet az teraz a dopadlo to takto :( ... a v nemocnici my primarka hovorila ze mam pockat na 1 menstruaciu a potom ze sa uz mame zacat snazit ... hmmm ako to bolo u teba ????
@mells no mozno si to prehnala s pohybom 🙂
Mne doktorka povedala tiez ze minimalne 2 tyzdne ziaden sex, ziadne kupanie. Presne po 2 t som bola na kontrole u gyneko a ta povedala, ze som dobre vycistena a ze odporuca do prvej MS bud nemat sex, alebo aspon s ochranou, aby sa tam nieco nezanieslo... Ale vies, poznam tu baby, co otehotneli presne v tomto obdobi hned po kyrete a maju normalne tehotenstvo, takze asi ako sama uvazis 😉
A otehotnenie, mne moja gyneko povedala presne 3 mesiace a v nemocnici jeden lekar pol roka a druha lekarka ze hned po prvej MS. Tak si vyber. Ale tak to zalezi asi od teba, ako si na tom zdravotne a ako sa s muzom dohodnete. Ja som prvu MS dostala hned po 4 t, potom kontrola, kde mi povedala, ze maternica pekne dorastla, ze som ok, tak sme hned skusili a nepodarilo sa 😒 Ale bola som dost v strese, sledovala sa, mozno preto. Teraz davame pauzu, zajtra si idem po vysledky z hematologie, lebo aspon to som si dala urobit.
@alienka000 .... hmm .... no pekne ... tolko informacii a v podstate ziadna totozna ... jaaaj 🙂 ... aj mne odobrali vzorku na histologiu ci hematologiu 🙂 sama neviem ako sa to presne vola toto je tiez novy pojem pre mna. Co tam vlastne zistia ? vies ? daj vediet ako si dopadla budem na teba mysliet !!! a viem ako sa citis ja som takto salela cely rok ... nehadzat flintu do zita 🙂 skusat dalej ;) ... da sa otehotniet aj po "plodnych dnoch" ja som teraz tak otehotnela ... ani som nevedela ze sa to da ... drzim palceky nech to vyjde co najskor a nech to dotiahnes do uspesneho konca 🙂 .. mne povedala primarka ze mam sa baaaat ze nech sa kludne bojim ale nech hned po prvej MS skusam !!!!! 🙂 takze ten strach v nas ostane ten si nevygumujeme 😖 ale nevzdame sa 🙂 ozvi sa ako ti dopadli vysledky
@lula24195 päť dní som krvácala a potom sedem špinila