Krvácanie po cisárskom reze

26. júl 2023

Prosim vas, po 6t som volala gynde aby ma objednala na kontrolu to som uz nekrvacala ale teraz mam 10t a zacala som krvacat
Je to v poriadku?
Lebo zevraj pokial kojim tak by som mala dostat menzes az po roku alebo ako.....pokial kojim
Vdaka za rady

autor
26. júl 2023

A este mozem otehotniet v 9t po cisarskom reze ?

bashawelle
26. júl 2023

mozes mat uz normalne menstruaciu, aj ked kojis. na tej kontrole si bola po 6 tyzdnoch? s tym terajsim krvacanim - pokial sa neobjavia bolesti, horucky alebo nie je velmi intenzivne, pockala by som par dni. zrejme je to menstruacia, ale moze byt ina, nez si bola zvyknuta predtym, chvilu trva, kym sa zastabilizuje po porode.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bashawelle
26. júl 2023

ano, mozes. ci je to zo zdravotneho hladiska to najlepsie je uz ina otazka. na dialku to neposudi nikto, ani lekar, co sa teraz deje.

autor
26. júl 2023

@bashawelle v 6t som volala gynde ale objednala ma az o mesiac. Myslela som ze poqjdem hned ku nej ze ma pqozre ale az o mesiac cize tetaz 1x pojdem ku nej po cisarskom, len asi jej budem musiet zavolat ze nemozem prist lebo krvacam ze ?

bashawelle
26. júl 2023

zavolaj a porad sa s nou.

maryetta
26. júl 2023

Kazde telo je ine. Ja som prveho dojcila a uz som bola v 20.tt s druhou. Cyklus mi nabehol neviem ci po roku ci ako.
Vlastne dojcila som kazde dieta a pri kazdom mi cykus nabehol inac.
Mam kamaratky ktorym nabehol cyklus hned a mali druhe babo menej ako s rocnym odstupom 😉
Takze ano. Ked ti nabehne cyklus a ked bol styk je mozne aj tehotenstvo. Resp ked krvacas tak “skor nie”. Ale nezabudat ze menstruacii predchadza ovulacia. Kamosky ani ms nedostali lebo “trafili” hned ovulaciu 😉

uriva
26. júl 2023

Ja som po dvoch cisárskych. Po prvom som krvácala presne mesiac po skončení šestonedelia, po druhom presne po skončení šestonedelia, ani deň navyše. A ako hodinky odvtedy nonstop. A to som obe deti dojčila rok. Takže pohoda. A otehotnieť môžeš po šestonedelí kedykoľvek, aj 6t+1 deň, dojčenie nie je antikoncepcia - poznám koľké z okolia aj z počutia, čo sa spoliehali... A rok po cisárskom by si nemala otehotnieť kvôli jazve a komplikáciám, takže bacha.

cookie29
26. júl 2023

ja som mala obe deti zavesene na prsniku non stop a pri oboch som krvacala sestonedelie ako na jatkach a menzes odvtedy presne kazdych 28 dni este pomaly aj na minutu presne takze mozne to je a nie take zriedkave.