Dobry den, prosim je tu niektora maminka co ma ten isty problem ako ja? Som 8tt po druhom cisarskom. Neustale spinim, uz som bola zifala tak som isla na kontrolu svojmu gyn. Ten mi povedal ze som zasita krivo a nie rovno tym padom sa mi pod jazvou hromadi krv, ked sa postavim, alebo cikam tak vyteka. Vkuse mam intimku spinavu- take spinenie ako ked vsm konci menzes. Zevraj sa to neupravi, budem krvacat uz stale a da sa to vyriesit len operativne. Stretli ste sa stym? Naozaj je to trvale? Mam ist tam kde mi robili cisarak aby to napravili? Lebo je to neprijemne a naozaj takto fungovat nechcem. Dakujem
@mikaela1 tiez po druhom cisarskom? Tak skusim pockat este a dufat ze to prejde. Ms som este nedostala.
@jankaochaba ano ja som mala dlho špinenie z jazvy. Upravilo sa to asi po pol roku. Tiež ma posielali na operáciu nech mi to upravia. Ale každý organizmus je iný. Skúsila by som ešte počkať. Ja som splnila asi tak cca 2mesiace a potom to prestalo, ale menštruáciu som mala dlhšie. Teraz som skoro 4roky po cisárskom a uz je to dobre.