Ahojte baby tie ktore dte rodili CR kolko ste krvacali ? Ja som presne dnes 11 dni po CR a uz nekrvacam 3dni vobec nic , neviem ci to je normalne :( :(
Ja som krvácala 5dni
@juliet86 nemam len mam bolesti po moceni este od toho katetru tak beriem brusnicove tabletky :(
@juliet86 uz som bola u gynegologa a stehy mi nechcel este vybrat az v piatok aj to nechapem preco tak neskoro
@1342 takze je to v poriadku? Ja ani to spinenie nemam mne ss to uplne zastavilo tak som sa zlakla
Ja asi týždeň.
6 týždňov. A krvacala. Nie spinila
Ja cca 15 dní, aj to len ako pocas MS. Podla mna jento v poriadku, dobre ta povysavali ;)
@christin1280 podľa mňa je to v poriadku ....ani ja som po 5dnoch nič nemala
Ahoj. Ja som mala dní kedy som nekrvacala a zase boli dní kedy som len spinila.
@christin1280 ja som krvácala tiež iba pár dní asi 5 ... Ale u mňa to bol problém, ja som potom dostala zápal maternice.. lebo som sa dobre nevyčíslila.. ale to som už na ten asi 5 deň mala skoro 40 teploty a bolo mi naprd..takže ak si v pohode asi je to ok 😉
Ja som mala asi stastie....po cisaraku som krvacanie nechala v porodnici 😇 Bola som tam 5 dni, z toho 3 dni velmi silne, 2 dni spinenie a ako sme dosli domov odvtedy nic. Prva MS dosla po 4.mesiacoch (kojila som len mesiac)
Ahoj. Ja som po cisárskom krvacala iba trosku od začiatku, menej ako pri bežných kramoch. Iba 4 dni,potom asi 3 dni špinenie a to bolo všetko.... vraj to záleží aj od toho ako ta dobre vycistia .... nic sa neboj
@christin1280 ja asi 3dni a malo..a potom uz len spinila..
@christin1280 kazda to mame inak. ja som tiez prestala cca po 10dnoch krvacat. mas nejake tazkosti? bolesti? teplotu? ak si nie si ista porad sa so svojim gynekologom alebo porodnikom