Krvácanie mimo menzesu a jazva na krčku

kristin16
17. feb 2018

Dobrý deň,
chcela by som Vás poprosiť o radu.. V novemberi som dobrala antikoncepciu s tým, že už v braní nechcem pokračovať. Menzes mi prišiel o týždeň neskôr ako mal, ale s tým som počítala. Týždeň po skončení som však začala opäť krvácať - čo som považovala za dôsledok toho, že som prestala brať HAK. Druhý menzes mi prišiel načas, avšak opäť prišlo po skončení ďalšie krvácanie, išla som teda k dr, ktorý to zhodnotil ako dysfunkčné krvácanie, nič nezistil, krčok ok, sono ok. Dal mi noretistheron, ktorý krvácanie zastavilo, menzes prišiel načas, ale po skončení opäť krvácam. Prosím Vás o Váš názor, čo by to mohlo byť a čo mám robiť. Bolesti nemám. Mám pocit, že krvácanie sa zintenzívni napr. pri stolici, teda keď sa mi stiahnu svaly? Ešte jedna vec, na krčku mám jazvu, ktorá mi doteraz nerobila žiadne problémy, mohlo by to byť tým? Ďakujem Vám pekne za radu.

lilyianka
17. feb 2018

@kristin16 ja zazivam nieco podobne len s tym rozdielom, ze ja som nevysadzala antikoncepciu, ale kortikoidy...a to iste, menzes prisiel nacas, ale za par dni znova krvacanie a ked skoncilo tak o par dni znovu...cize z 30 dni som 20 som krvacala...isla som gynekologovi a mam to z tych liekov, dal mi hned injekciu a kedze som noretisteron hned odmietla dal mi ine lieky...a tie uzivam ked zase zacnem krvacat...vraj to chce cas, lebo telo je totalne zblbnute...inak a tiez mam ranku na krcku, ale s nou toto krvacanie nesuvisi

kristin16
autor
17. feb 2018

@lilyianka ďakujem moc za tvoju reakciu, uz som sa zacainala bat, ci to nebude nieco horsie. Ak by to chcelo len cas, vydrzim, aj ked je to neprijemne, len aby to nebolo nic horsie.. Drzim ti palce, aby sa ti telo dalo cim skor dokopy 🙂

lilyianka
17. feb 2018

@kristin16 u lekara si bola, cize sam ti dal liecbu....ak by sa ti to nezlepsovalo samozrejme chod radsej znova
Mne tiez ked to neustane tak pojdem

kristin16
autor
17. feb 2018

@lilyianka a kolko ti to uz takto trva?

lilyianka
17. feb 2018

@kristin16 mala som to v septembri, potom pokoj a od decembra stale doteraz

kristin16
autor
18. feb 2018

Az na ten september sme na tom rovnako....

meissa
18. feb 2018

Ja som takto krvacala tri roky. Ked som zmenila doktorku ta ma poslala na kyretaz a zo vzorky zistili,ze mi velmi bujnie sliznica. Nasadila mi duphaston a je to prec. @kristin16 ja som to mala tak aj pri stolici ako spominate.

kristin16
autor
18. feb 2018

@meissa a čo konkrétne znamená to bujnenie sliznice?

meissa
18. feb 2018

Ze sa mi tvori hrubsia stena sliznice v maternici. Prislo to z nicoho nic. Trvalo to tri dlhe roky kym tento problem odstranila nova lekarka. Bolo to velmi neprijemne a obmedzujuce. Skus sa na to opytat svojej doktorky.

kristin16
autor
19. feb 2018

@meissa ďakujem moc za odpoveď.