Ahojte, dnes sa mi stala taká vec ..mám 7 dní do ms, išla som do sprchy a ako som sa umývala tak išli zo mňa zrazeniny krvi, také vlasočnice akoby ..predtým celý deň nič žiadna krv ani na papieri po utretí a ani potom na vložke odkedy som bola v sprche. Aký to môže mať dôvod? Dodám že som 9m po pôrode, minulý mesiac som mala prvýkrát ms od pôrodu.
@basska_b kojit som prestala pred cca 2 mesiacmi, menzes mi od pôrodu prišiel prvýkrát pred 3 týždňami. Mohol by byť aj toto menzes skrz to skrátenie cyklu len mi je zvlastne že aj potom ako išli zo mňa tie zhluky krvi tak odvtedy nič, dala som si vložku a žiadna krv vôbec takže neviem či je to menzes
@kristiinaaa Uvidis este zajtra. Teraz cez sviatky clovek toho moc neporiesi a v utorok ked tak kontaktuj gynekologa, ak sa MS nerozbehne normalnr. Ono, tie "zhluky krvi", ja to mavam casto, aj pred porodmi, aj bezprostredne po porode, aj po detoch - to sa ti nazbiera krv, ktora po malych pramienkoch nasteka a potom sa uvolni... akoze jasne, mimo cyklu ked je krcok zavrety, by nemalo byt nic take. A tu prvu MS si mala ako-tak normalnu, priebehom, intenzitou? Mne sa porodmi dost zmenil akoby celkovy objem tej krvi, ktora vyjde zo mna. Je jej ovela menej a veruze minuly rok mi cyklus zacinal spinenim prvy den a az druhy den sa to rozbehlo "naplno". Teraz som tehotna, tak neviem...
@basska_b prvý menzes po pôrode bol skoro totožný s tými čo boli pred tehotenstvom, možno trošku menej krvi.. ďakujem, budem to sledovať a uvidíme
@kristiinaaa mne sa od pôrodu vždy rozbieha menzes aj 5 dní predtým som začala hneď krvácať teraz spinim podobne ako ty, ale keď to je len 2 menzes môže to byť všelijako kratší, dlhší, vôbec uvidíš...
@kristiinaaa mne sa stalo toto iste tpred dvoma dnami.Mam 7 dni do menzesu nic nenaznacuje ze to ma prist a zrazu sa utriem a krv tak ze ok prisli skor ale potom nic ani na vlozke nic a uz su to dva dni a stale nic takze nechaoem co to ci sa to nejak rozbieha ale pobolieva podbrusko, citim sa hrozne smutna bez nalady cize pripisujem to predmenstruacnemu cyklu snad to tak aj bude . Ale nikdy som to pred tym takto nemala.
@masha123 ahoj, mne nakoniec menzes prišiel v pondelok. Čiže po 9 dňoch od krvácania. Medzitým nič. Robila som si pre istotu aj test lebo kamarátka mi dala chrobáka do hlavy či nie som tehotná ale negatívny. Tak neviem čo to mohlo byť...ty nemôžeš byť náhodou tehotná? Napríklad to môže byť v tvojom prípade uhniezdenie.
@kristiinaaa ahojky. Mne nakoniec priesiel menzes vcera. Cize po 4 dnoch. Nikdy som to takto nemavala vzdy zacinal spinenim
@kristiinaaa Jaj, to si mala prvykrat MS od porodu (pred 3 tyzdnami)? S akou standardnou dlzkou cyklu ratas, 28 dni? Po porode sa to meni. Mne sa skratil z 31 na 27... To ti len nabieha cyklus a on je taky rozhadzany este. Kojis? Dolezita otazka...