Dobrý deň, žienky chcela by som sa Vás opýtať menštruácia mi začala 8.2 2022 a skončila 11.2 a zrazu v stredu 23.2 ráno sa zobudím
a zbadala som krv ostala som v šoku že prečo tak skoro keď mi mal menzes prísť až o cca 10dní (prišlo to na 16DC)
Ráno som volala gynekologičke ona nech prídem ale dokopy mi nič nepovedala a poslala ma domov len to že niesom tehotná a že keď budem stále krvácať mám ísť na pohotovosť.
(Na pohotovosť som išla v piatok 25.2 lebo v pravo v podbrušku ma ako keby aj neprijemne bolelo alebo ako to opísať…taky neprijemny pocit a stale som krvacala i keď sa mi zdalo že sa asi tá krv mení je tmavšia predtým bola výrazne svetlo červená..
A sestrička mi pichla injekciu na zastavenie krvácania ale neviem ako dlho to účinkuje, ale v sobotu ráno som sa zobudila a zas krvácam)
Chcela by som sa teda Vás spýtať či sa Vám to niekedy stalo?
Ďakujem za každú odpoveď
tiez sa mi to nestavalo vobec a za posledny polrok dvakrat u gynekologa mi povedali ze je to ovulacia a je to ok
Ked krvacaš mimo menštruácie mňa by to znepokojilo a s jedným lekárom by som sa neupokojila že mi nič nieje .Daj si urobiť komplet vyšetrenia aj za cenu že by si platila v súkromnom centre .