Krvácanie mimo menštruácie

rebeca89
19. okt 2020

Ahojte. Som objednaná k lekárke, ale rada by som si prečítala skúsenosti. Zažili ste už krvácanie mimo menštruácie? Ak ste to riešili,aká bola príčina? Samozrejme viem, že googlenie ohľadom ochorení nás privedie hneď k tomu najhoršiemu,ale popravde som dosť vystrašená. Za posledné dva týždne sa mi to stalo 3 krát a dnes mi menzes prišiel o 4 dni skôr. Prosím,ak máte skúsenosť, podeľte sa, veľmi mi to pomôže.

diaalex
19. okt 2020

@rebeca89 nemôžeš mať nejakú cistu čo ti praskla?

kamajka
19. okt 2020

@rebeca89 pricin moze byt vela, ja som krvacala mimo cyklu rok, u mna bola pricina hormonalna disbalancia. Proste mi to zblblo. Bola som na kyrete rozne vysetrenia atd, potom som mala pol roka teliesko nepomohlo, tak som 8 mesiacov brala HAK. Upravilo sa same chvalabohu, teraz neberiem nic a od jan.mam menstruaciu takmer ako hodinky. Netreba sa dopredu stresovat, aj ked aj pre mna to bolo hrozne obdobie.

rebeca89
autor
19. okt 2020

O cyste neviem,ale samozrejme je to možné. A hormonálna disbalancia znie pravdepodobne,cítim sa ako na hojdačke,vkuse plačem,o chvíľu mi je veselo. Ďakujem že ste sa podelili 🌼

vierkainka
19. okt 2020

Ja som teraz v septembri mala prvýkrát krvácanie mimo cyklu.. Bolo to ovulacne krvácanie.. Tiež som mala výkyvy nálad... Trvalo to 2 dni.... Možno ste mali toto aj vy...