Ahojte, prosím vás chcem sa spýtať možno niekto ma skúsenosti teraz ma žiadny lekár v tejto pandemickej situácii neprijme, mam problém s krvácaním z pošvy mimo menštruačný cyklus stalo sa mi to len raz keď som mala po menštruácii a pri stolici som za tlačila asi viac ako som mala prekvapila ma na servítku krv jasno červená bolo to dávno a keď sa to neopakovalo nesúri la som to. Ale teraz? Mam už dávno po menštruácii a opäť pri stolici sa mi spustila jasná krv nebolo jej malo jeden deň druhy deň potom to prestalo a dnes opäť v krvi som objavila Kúsoček neviem čoho ci sú to kúsky zo sliznice alebo co by to mohlo byt... Krvacam len pri silnom za tlačení pod bruška a veľmi sa bojím prosím vás nejaké. Rady a typy pokým nepôjdem lekárovi. Nemám bolesti sem tam pod bruška menštruáciu mávam tiež bolestivu obávam sa najhoršieho ďakujem za každú radu veľmi si to vážim. Mam 24r.prepacte za nepeknú tému
@katarina6666 moze to byt hormonalneho charakteru, sem tam sa stava. Ja som mala rok taketo problemy vyriesila to hormonalna antikoncepcia. Zajdi radsej za lekarom a porad sa s nim.
@katarina6666 akoze ta ziadny lekar teraz neprijme? Ja som bola pred tyzdnom na gyneprehliadke - preventivke a vcera na mamografii. Poliklinika plna, normalne vsade ordinuju. Sice pri vstupe vyplnis dotaznik a odmeraju teplotu...ale normalne funguju. Skusala si lekarovi zavolat?
@katarina6666 dobrý deň, je to uz sice starsia tema, ale mozem sa opýtať, ako ste vtedy dopadli? riešim akurat cosi podobne
@katarina6666 tehotná si nemohla byť?