Ahoj baby potrebujem radu. MS mam pravidelnu ziadne abnormalne ale slabe krvacanie. Kym nemam ovulaciu tak je vsetko ok. Ako nahle ju mam bolesti podbruska. Ako keby som mala dostat MS. Potom zacnem spinit ruzovkasto alebo hnedo. Kus to aj zapacha. A to trva az kym nedostanem MS. Dnes idem ku gynekologovi. Sa tak bojim. Mam 14 mesacneho synceka a s manzelom sa rozvadzame. Prosim poradte mi ak mate s tym nejaku skusenist. Dakujem
Dakujem pekne. Ja ked som bola na prehliadke na ktore chodim pravidelne bolo vsetko ok. Poklopem 😀. Neviem ci to teraz tie stresy z rozvodu
môže byť, že máš cystu preto ťa to môže pri ovulácii tak bolieť. ona väčšinou zvykne potom počas ms prasknúť ale nemusí to byť pravidlo. počkaj si čo ti povie doktorka ale nemusíš zbytočne panikáriť
No bola som u dr. Vsetko je ok. Povedal mi ze to je z toho lebo mam ranky na krcku po pororode a tie vplyvom hormonov pocas ovulacie mozu krvacat. Ale ma na to aj velky vplyv moj stres.Tak mi dal cipky a ascorutin. Dakujem vam za odpovede.
Ahojte možno mi tu jedna z vás poradí určite sa chystám b pondelok za doktorom ale pred 11dnami mi skončila Ms po 5-6 dňoch som mala mliecno hnedy výtok jednorazový pri utreti netrvá celý deň tak nič som nemala tak zasa malo hnedého vytoku mala som veľký strach vo to môže byť všetko možné som prečítala a dnes som už malá aj krv len pri utreti prosím vás co to moze byt veľmi sa bojím
Ahoj. Ja som po porode mala taketo bolesti pri ovulacii a aj vytok. Asi 2-3 mesiace,ale az take ze som skoro odpadla.Mala som 8 cm cistu na vajecniku. Dr mi povedala,ze by mala prasknut pocas ms. Aj mi praskla podla bolesti,ale vratila sa. Asi po 3 mesiacoch to preslo. Drzim palce aby to nebolo nic vazne