Krvácanie mimo cyklu

19. nov 2024

Ahojte, viem, že týchto tém je tu veľa a viem, že mi odporúčite aby som išla ku gyn, ale bohužiaľ do konca tohoto mesiaca mi to naozaj časovo nevyjde. Začnime pekne od začiatku. Začiatkom roka sa mi narodil syn, tehotenstvo bolo bezproblémové a malý sa narodil po termíne, nechcelo sa mu von tak na 10. deň prenášania mi pôrod vyvolali a porodila som som bez komplikácii ešte v ten deň. Po pôrode som sa bez problémov zahojila a naozaj komplikácie som nemala žiadne. U gyn som bola po šestonedelí a potom ešte raz v máji a povedal mi, že je všetko v najlepšom poriadku. Prvú MS po pôrode som dostala už v marci. Cyklus som mala viac menej rovnaký ako pred tehotenstvom a to cca 32-36 dní. Cyklus mám dlhší a fakt nikdy nie je pravidelný na deň, ale takýto cyklus je vraj v norme a ja som to ani nikdy neriešila že som nemala nikdy ms presne na deň. Problémy alebo teda problémy, no to krvácanie mimo cyklu začalo prvý krát minulý mesiac úplne rovnako ako tento. Skončila mi ms a cca týždeň na to som začala krvácať. Chcem uviesť na pravú mieru, že to nie je menštruačné krvácanie. Absolútne nepotrebujem vložku, len keď idem cikať a utriem sa tak na papieri vidím tmavú, hnedú krv, ktorej naozaj nie je veľa. Minulý mesiac som to neriešila absolútne, nakoľko som v tom čase ako mi to krvácanie začalo mala veľký stres (rodinné problémy) a myslela som si, že to mohlo vyvolať nejakú nerovnováhu v tele...Krvácanie vtedy trvalo cca 3 dni a naozaj nebolo silné ani nič podobné. Naozaj som o ňom vedela len keď som šla cikať a utrela som sa... Vtedy aj teraz to sprevádzala akurát relatívne silná bolesť vaječníka a krížov ... reálne ako keby som mala ms, ale ms to naozaj nie je... rovnako mám citlivejšie prsia. Ešte chcem upresniť žienky, že to nie je ani ovulácia. Robím si ovulačné testy, nakoľko sa s mužom snažíme o súrodenca a teda ani zďaleka nie je test pozitívny a rovnako ani minulý mesiac keď som takto krvácala neboli testy pozitívne .... Ovulačné testy mám pri mojom cykle pozitívne až okolo 20-25 dňa cyklu ... Máte s ním niekto prosím skúsenosti? Ešte dodám, že mám 27 rokov a antikoncepciu som nikdy v živote nebrala a posledný styk som mala pred 4 dňami a teda bol to nechránený styk kedže ako som spomenula snažíme sa o ďalšie mimi... Po sexe ma nebolelo absolútne nič a teda bol to no normálny sex žiadne sado-maso 😅... takže si nemyslím, že by mi muž nejak ublížil...