Krvácanie asi po potrate

lucy9393
7. feb 2021

Ahojte,
Chcem sa spýtať... Bola som pravdepodobne v 4 tt a po návšteve gynekológa som začala krvácať. Tak. Som predpokladal, že proste menštruácia... A babo tam nebolo aj keď som mala 3 poz. testy ale teraz je to už divne. Krvacala som 7 dní potom 2 dní spinenia a včera sme malý s partnerom styk a začala som zas krvácať... Včera len malinko a dnes dosť... Neviem ako ďalej. Vo štvrtok idem ku gynkovi... Ale proste nezdá sa mi to... Potrebovala by som radu. Ďakujem.

nelca0510
7. feb 2021

@lucy9393 no počkaj. Tak si mala 3 pozitívne testy a hned si šla ku gynekolovi? Ten na Sone nemohol nič vidieť, nakoľko uvidí niečo cca keď menzes 2 mešká. Mala si teda menzes 9 dní. Podľa opisu to mohlo byt biochemické, tehotná už isto nie si, jedine ak z toho styku, po ktorom si krvacala. A teraz ideš na čo ku gynekológovi, kvôli krvacaniu po sexe?

lucy9393
autor
7. feb 2021

@nelca0510 nie, bola som u gynka objednám na preventívku... Menzes mi meskal 15 dní a ja som si potom robila testy... No a on mi vravel, že nič nevidí ale, že mám aj rozšírenú sliznicu nech prídem o 2 tyzdne. To je teraz 11... Kedy aj mam ísť a menzes som mala 7 dní. Vtedy som volal sestrička, že nech mi zruší termín, lebo som dostala menzes, len ze je nejaký dlhý a ona mi povedala nech pre istotu prídem... Ja viem, ze po sexe sa môže objaviť krvácanie, ale nemyslím si, že takéto silné... Tak len chcem vedieť, či to môže zbaviť niečo zlé... Co mam ísť k tomu gynkovi alebo nie..

lucy9393
autor
7. feb 2021

@lucy9393 lebo toto vyzerá ako keby sa mi zas spustil menzes po menzese... To je pre mňa také divne...

amelie2017
7. feb 2021

Ja som mala menzes a vsetky priznaky tehotenstva, ale test negativny. Po skonceni ms som sa o 2 dni opat rozkrvacala, test pozitivny. Biochemicke tehotenstvo. Krvacala som a spinila mesiac.

deti95060810
7. feb 2021

mne sa zas nezdá že si mala pozit. test a začala si krvácať.... ešte skús spraviť test o pár dní... uvidíš...

lucy9393
autor
7. feb 2021

@amelie2017 ďakujem. Takže to nemusím brat tragicky... A mala by som s tým ísť ku gynkovi, či nie? On mi s tým asi nijako nepomôže... Skúsim teda ešte test... Ale pochybujem... Lebo to bol klasický menzes a trval dlho... Len toto opätovne krvácanie sa mi nezdá

amelie2017
7. feb 2021

@lucy9393 no ja som mala klasicky menzes. Aj som so mysela, ze nedojde, lebo ozaj mega tehotenske priznaky. Spravila test, bol biely a poobede dosla klasicka ms. Len tie priznaky pretrvavali. Ms skoncil, 2 dni nato to spinenie. Tak som len tak skusila test a bol pozitivny, aj digi. Na druhy den som uz krvacala opat ako ms. Skocili sme na pohotovost, lebo som mala aj dost krce. Tam zmerali hcg, urobili sono a ze biochemicke, ze ked prestanem krvacat a budem mat normalny cyklus, mame sa opat snazit. 2 mesiace na to som mala opat biochemicke, to som uz k lekarovi nesla. Ale vtedy som krvacala viac menej normalne, len namiesto 5 dni 8. Takze ak nemas nejake bolesti, k dr. je asi zbytocne. Ale pre tvoje ukludnenie zbehni, nech pozrie, ci je vsetko ok. Lebo zas moze byt aj mimomaternicove.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucy9393
autor
7. feb 2021

@bambulienka25 nie keď krvacam nesexujem. Už som mala po... A pripadne tehotenstvo sa dá zistiť aj z rozšírenej sliznice a pod... Ja som tehotenstvo dukovala len skrze testy a práve tu rozšírenú sliznicu...

lucy9393
autor
7. feb 2021

@amelie2017 ďakujem krásne za info. Som pokojnejšia 😊

babydesire
8. feb 2021

@lucy9393 ja mam tiez zblbnuty cyklus,,krvacam cely mesiac s malymi prestavkami a ked mala prijst ms tak oneskorene a len jeden den,,u mna ale predpokladam ze praskla cysta o ktorej som vedela ze tam je,beriem hak