Ahojte baby, ja viem že som asi blba a urobila som niečo zle ale som tehu lekárka mi predpísala duphaston 3x1 denne kôli spineniu lenže ja som ju nejako nepochopila a a 2 dni som ho užívala tka že naraz 3 tabletky za deň aj keď som si to mala asi rozdeliť tie tri tabletky počas celého dňa a dneska sa mi stalo že som si dala jednu ráno ( druhu som chcela naobed a tretiu večer) lenže po ranajsej tabletke asi po 3 hodinách som začala normálne krvácať ako keby mi prišla MS tak som si dala ďalšie dve , krvácanie ustalo aj spinenie.. myslíte že je to len dôsledok mojej blbosti že som ich neuzivala ako mám? Alebo sa mám už pripraviť na najhoršie síce ma nebolí nič ja som to spinenie nemala ani predtým len preventívne kôli dvom potratom a troške hnedého vytoku keď mi robila sono mi ho predpísala. Inak za celý čas nemám žiadne problémy.
mariu brehy uzivaj tak ako ti predpisala doktorka a nerob blbosti 3x1 znamena rano obed vecer a nie ze zacnes krvacat a ty si bachnes dalsie dve, sak to je hormon robis vykyvy a co mas hematom alebo co sposobuje krvacanie ti povedali?
@nttnnt práveže nič mi nepovedala ja som nespinila ani predtým ale bola som vo stvrtok si dať potvrdiť tehu mala som byť v 6tt ale mala som posunutú ovulku tak vravela že to je len nejaký začínajúci 5 TT a keď vytiahla tu sondu tak tam mala troška hnedej krvi a ona že no spinite tak vám predpisem preventívne duphaston ... A ja blba som ju pochopila úplne že zle zle zle . To krvácanie nebolo strašne fakt len trošku ako keď sa rozbieha menzes dala som si tie tabletky zase jak blba a a od vtedy je kľud. Ja som taká sprostá ja viem budem to užívať už normálne, cez tzyden je zavolám či má neozbere skôr či je všetko OK lebo kontrolu mám mať až o 2 týždne . Ja som strašná krava ja viem
nevidis rozdiel medzi 3x1 denne a 1x3 denne?
@luckalukas_1 veď áno vravim že som ju pochopila totálne zle
tak co uz no stalo sa ale uz to uzivaj ako treba a ak si zacala krvacat byt tebou uz som bola na pohotovosti, minimalne mala by si lezat a oddychovat..ja som mala hematom a 3 tyzdne som sa okrem wc a sprchy nepohla z postele a za 3 tyzdne sa mi krasne vstrebal..
@nttnnt a aký velky ste mali hematóm ?
@roztlieskavacka moc nie cca 3x2 cm, respektive aj to je dost teoreticky najlepsie nemat ziadny 🙂 ale viem ze aj vacsie mavaju
spinenie moze byt, ale nikdy nie cerstva krv !!! chod na pohotovost, drzim palce nech je drobcek OK🙏
a estrofem je lepsi ako duphaston, mozno by si si ho mohla dat predpisat