Krvácanie

10. nov 2023

Ahojte baby,
Chcela by som sa vás spýtať či náhodou nemáte niektorá z vás podobne skúsenosti alebo či mi neviete poradiť…

11.10. som mala poslednú menštruáciu od vtedy mám stále tmavo hnedý výtok. Pár dni zvyknem mať, že nešpinim. 31.10. som bola u doktorky keďže sa mi pridruzilo k tomu aj krvacanie normálne. Doktorka mi dala ascorutin aby sme to zastavili. Tiež mi spravila vyšetrenia a všetko bolo v poriadku a bola som vo fáze, že mi dozrieva folikul. Na pár dni to prešlo a v ten týždeň v nedeľu čo bolo 5.11. som opäť intenzívnejšie začala mat hnedý výtok a tak 7.11. som šla k doktorovi keďže moja doktorka ma dovolenku. Doktor mi povedal, že mám hrčku na maternici ale nekonkretizoval to. Ďalej mi povedal, že mám nízko sliznicu maternice a že nad ňou sa mi už tvorí nová, ale nechápem úplne tomu. Chcel mi dať vyvolávačku aby naštartoval nový cyklus ale vzhľadom na to, že mám genetickú predispozíciou na trombofiliu nič spraviť nemohol. Kázal mi pokračovať v užívaní ascorutinu. V ten deň večer som začala silno krvácať ako keby menštruácia ale trvala len do rana a od vtedy už iba slabo krvacam a sa mi to strieda so špinenim. Cez deň sa mi vystrieda slabé krvácanie aj spinenie a mám celkom silne bolesti v podbrušku a krížoch.. Neviem či tá hrcka by nemohla byt polyp. Z toho čo mi napísal ako lekársku správu som dosť zmätená. Vedeli by ste mi poradiť? Lebo ja som už nanervy z toho, nikdy som nemala takéto problémy…

tattika
15. nov 2024

Ahoj, prosím Ťa, mozem sa spýtat ako to u Teba pokracovalo? Zastavilo sa to samo? Kamoška ma asi nieco podobne a nevie co s tym.

autor
15. nov 2024

@tattika Ahoj, tak ja som vlastne krvácala vtedy cez 40 dni. No nakoniec to doktor vyššími dávkami zastavil. Poprípade mi povedal, že ak by to neprešlo šla by som do nemocnice. Potom mi vlastne aj diagnostikovali PCOS a ešte k tomu nemám úplne v pohode hormonálny profil takže to bol taký spúšťať toho všetko… Ak môžem poradiť tak buď ísť k doktorovi alebo si kúpiť ascorutin, dá sa bez receptu kúpiť v lekárni a ja som ho užívala ráno, naobed a večer 2 tabletky.

tattika
15. nov 2024

Dakujem velmi pekne za info.