Krvácanie 3 dni po menzese

ikina30
6. mar 2018

Ahojte dievčatá,
už mesiac sa nemôžem dostať ku gyn. Chcem len vedieť, či už bola niektorá v rovnakej situácii ako ja. 3 dni po menzese mi začal krvavý výtok (najprv bol sfarbený do ružova, neskôr červeno-hneda). Dnes mám už takmer 2 týždne po menzese a mala som priesvitný výtok z nánosom krvy. Zažila to niektorá? Lekár mi len po telefóne oznámil, že je to v poriadku. Zvláštne na tom však je, že takýto výtok mám len 1× počas celéjo dňa, zväčša ráno....

erika_smile
6. mar 2018

@ikina30 tak takéto niečo som doposiaľ nemala. Ale je to zvláštne. No môže to byť ešte taký koncový výtok po menštruácií. Možno to fakt nič neznamená, keď ti tak povedal aj gynekológ

ikina30
autor
6. mar 2018

Problém je, že gynekológ ma ani nevyšetril. Už mesiac sa k nemu snažím dostať a nič....
Tiež ma to napadlo...Ale takmer 2 týždne po menzese? To je príliš dlhá doba na koncový výtok, či?

wiw8
6. mar 2018

Nebrala si nejake antibiotika alebo tak? A preco sa k nemu vlastne nevies dostat? Nechce ta objednat ci co?

simsalabim
6. mar 2018

@ikina30 mne na gynde povedali, ze tyzden pred aj po je normalne, ak sa nezisti nic ine. Treba urcite trvat na vysetreni.

flavica
6. mar 2018

mozno to je este ako take spinenie, vies, mohlo sa stat, ze sa po menzese nevyplavilo vsetko

08snazilka80
9. mar 2018

@ikina30 ahoj.mas aj bolesti?moja svagrina ma presne takyto problem,ale ona to ma kazdy cyklus-ms jej pride najprv ako slabucky vytok,na druhy den sa jej pusti tak ze nestiha chuda vlozky menit a potom na treti den jej skonci.den nic a na dalsu den jej na pol dna pride spinenie...jej lekar povedal,ze je to ok.kazda sme ina a kazda ma inu ms.pytam sa ta ci mas aj bolesti preto lebo tam moze byt aj cysta...tie sa vacsinou vyplavia s ms ale ak tam nejaka ostala tak moze aj ta sposobit taketo spinenie-to je moja vlastna skusenost.ale to ja som vtedy isla z extremu do extremu-3tyzdne mi ms meskala,kedze som si bola na 100℅ ista,ze tehu niesom tak som to neriesila,az kym som nedostala bolesti tak som sla k dr.tam mi zistil cystu vo vajcovode,pichol vyvolavacku a este v ten den ms prisla.ta trvala 3tyzdne tak som znova isla na injekciu na zastavenie krvacania 🙂 ale to bolo x rokov dozadu

ikina30
autor
31. mar 2018

Ahojte babenky.... tak už viem, kde nastal problem... ďalší menzes mi meškal 12 dní, dnes ráno som si urobila test a boli tam dve čiarky. 🙂 🙂 ....