Ahojte baby , prosím Vás môžem Vás poprosiť o radu ? (Lekára vyhľadam, ale až v pondelok keďže ide víkend ) . Pred pár dňami mi začal hnedý výtok ... brala som to ok, že asi to bude spojené s ovuláciou lebo mi akurát vtedy vychádzala, ale nie a nie utichat ani za 3 dni a napokon som začala krvácať . Myslite si že to je normálne ? ( 5’rokov som brala HAK, teraz som skoro 4 mesiace bez ) tehotná nie som ,
Robila som si testy ( som si 100% istá ze nie som ) môže to byt naozaj spojené s ovuláciou ? Raz som mala už ten výtok pred 2 mesiacmi a gynekológ mi nasadil duphastom ale nekrvacala som a teraz som sa zlakla , ale nemám lekára iz ako vyhľadať jedine až v pondelok, ďakujem za každú radu
@esandkei ahoj ja momentalne riesim ten isty problem zacaala som krvacat 15 dni od posledneho cyklu a dnes uz je to 9 den co krvacam. Ja som nebrala nikdy HAK ale kojim este 22 mesacnu dceru...volala som aj lekarke ale sestricka ma hned odbila ze to je normalne kedze este kojim a celkovo posledne tri mesiace mam rozhadzany cyklus najskor dva mesiace predtym som mala ledva menzes iba 4 dni som ledva krvacala a teraz po 15 dnoch takyta silna . Neviem cim to je bola som pred mesiacom aj na sono a tam mi lekarka povedala ze "asi" mam polyp na maternici ze nie je si ista....tak ja uz fakt neviem
Ahojte baby. Mám rovnaký problém už rok. Pred MS (3 niekedy až 10) dni sa mi spustí, potom už len hnedý výtok až do začatia MS ktorá potom trvá 5-6 dni. Posledná MS mi skončila 8.11 no a dnes mám znovu výtok 😫 moja gynekologička mi už rok stále dokola tvrdí že je to v poriadku a povedala mi že mám piť alchymíku no nepomáha. Už som z toho zúfalá keďže sa snažíme o babo 🙁🙁
@zuz_anaa toto som aj ja mala.Gynekolog tiež tvrdil ,že je to ok.Tak som ho zmenila .Nový mi hneď spravil hormonalny profil ,ktorý bol zlý a nasadil mi hneď progesterón.Poriadne vyšetril a zistil ,ze mám aj zhrubnutú maternicu a polypy.Hned ma poslal aj na hysteroskopiu.Od vtedy mám pokoj.Ziadne krvácanie mimo cyklu.Krvacala som koľko krát aj mesiac +ms .Vedela som kedy je to ms len koly tomu ,ze som tam mala také kúsky (ako pecienka).Ja na tvojom mieste tiež zmením lekara
Ďakujem 🙂 keď ti nasadili progesteron bola to dlhodobá liečba? Ako dlho si to brala ?
Hej len mne gynekológ hovoril že užívanie hormónov je horšie ako antikoncencia že to mám radšej pokračovať v jej užívaní ako si dávať hormóny .. tak ja už fakt neviem 😫
Antikoncepcia mohla rozbit cyklus,ked sa budes citit zle chod na pohotovost.