Krv z uzdičky

misickaaaa1344
24. apr 2024

Ahojte slečny,
chcem sa opýtať , mali sme dnes s priateľom nechránený pohlavný sex a ako zasunul a po tak troch zasunutiach vybral , kvapkalo z neho strašne veľa krvy. Šiel na wc a povedal že mu krváca z uzdičky. Nikdy v živote sa nám to pred tým nestalo , tak sme ostali vystresovaný. Po 5 minutkach prestala tiecť krv. Nič ho nebolelo , len tiekla z neho krv. Je to bežné? Netrebalo volať sanitku? Tvrdí že nič ho neboli a že sa to podľa neho zahojí ale ako vravím, nikdy pred tým sa nám to nestalo tak sa ujistim tu. Ďakujem dopredu za odpovede.

really8
24. apr 2024

@misickaaaa1344 sanitku hej?

misickaaaa1344
autor
24. apr 2024

@really8 budem sa snažiť odpovedať čo najslušnejšie ale áno 🙂 nikdy sa nám to nestalo a zľakli sme sa , problém ?

zojanka
24. apr 2024

@misickaaaa1344 Keď sanitku, tak jedine s majákmi a policajným doprovodom. Možno aj vrtulník by bol na mieste v tomto prípade...
Nič mu nebude, zahojí sa. Ak sa mu niečo nebude zdať, tak k lekárovi sa ukázať. Ale nie sanitkou. Autom, taxíkom alebo autobusom.
To že ste sa zľakli nieje dôvod na volanie sanitky. Hádam nu nestriekala krv až po plafón.

really8
24. apr 2024

@misickaaaa1344 ano misicka problem. Tvojmu chlapovi kvapka krv z penisu a treba volat sanitku? Budem sa snazit slusne ale to ste si vysukali mozog?
Pri porezani si tiez volas sanitku? Neda sa s tym chodit?

aiv
24. apr 2024

nechcem byt vulgárna ani nemiestna, ale najprv skúste naštudovať teóriu a potom prax.. ak to ešte neovládate. A nakoniec platí staré známe : kto maže, ten jede 😂 nie nasucho do krvi sa drať.. v tomto prípade to platí dvojnásobne

babovka2321
24. apr 2024

Niekde inde bude mozno zomierat clovek, lebo sanitka bude pri misicke a jej frajerovi s krvacajucim penisom. 👏

aiv
24. apr 2024

@really8 a pritom si budú spievať zo sanitky SOS😂 obväzy krížom krážom, rovno do sadry 😂😂😂😂

really8
24. apr 2024

@aiv ja nechapem ze to sudneho cloveka napadne. Akoze klobuk dole pred ludmi ktori pracuju na 112 a dokazu si zachovat profesionalitu a taketo pripady riesit slusne. Fakt no, poslat vrtulnik a transportovat aspon do svajciarska.

zojanka
24. apr 2024

@really8 možno bude potrebný aj transplantačný tím

aiv
24. apr 2024

@really8 určite sú tam ľudia školení a profesionáli, že takouto podobnou vzorkou ľudí viď tu, majú dennú skúsenosť a veru klobúk dole pred nimi ako vravíš.. je to smutne a takto sa preťažujú linky a práve tí, ktorí to naozaj potrebujú na to doplatia

diewcatqoo
24. apr 2024

Ja by som chcela vidiet ten vyraz zachranarov 🙂

really8
24. apr 2024

@zojanka a spickoveho rekonstrukcneho chirurga. Snad to poistovna preplati

svetlonos
24. apr 2024

@misickaaaa1344
ja som volala sanitku priateľovi, mal 40 horucky, uz hovoril z cesty, lieky nezabrali. Povedali mi, ze koli tomu oni nechodia, mam zavolať taxík. Boli sne samy a cestou pi schodoch by sme sa asi zabili, ja som ho nevladala vtedy s mojimi 50 kg zdvihnúť a to normálnu pistavu/vahu.
Tak silno pochybujem, že prídu koli tomu co pises.

matana2
24. apr 2024

@misickaaaa1344 mojmu ex sa to stalo, zbehla som do lekarne popisala problem a dala mi mast (calciova ci aka uz si nepamatam) za mojich maldych cias som na kona nechodila.