Ahojte slečny,
chcem sa opýtať , mali sme dnes s priateľom nechránený pohlavný sex a ako zasunul a po tak troch zasunutiach vybral , kvapkalo z neho strašne veľa krvy. Šiel na wc a povedal že mu krváca z uzdičky. Nikdy v živote sa nám to pred tým nestalo , tak sme ostali vystresovaný. Po 5 minutkach prestala tiecť krv. Nič ho nebolelo , len tiekla z neho krv. Je to bežné? Netrebalo volať sanitku? Tvrdí že nič ho neboli a že sa to podľa neho zahojí ale ako vravím, nikdy pred tým sa nám to nestalo tak sa ujistim tu. Ďakujem dopredu za odpovede.
@really8 budem sa snažiť odpovedať čo najslušnejšie ale áno 🙂 nikdy sa nám to nestalo a zľakli sme sa , problém ?
@misickaaaa1344 Keď sanitku, tak jedine s majákmi a policajným doprovodom. Možno aj vrtulník by bol na mieste v tomto prípade...
Nič mu nebude, zahojí sa. Ak sa mu niečo nebude zdať, tak k lekárovi sa ukázať. Ale nie sanitkou. Autom, taxíkom alebo autobusom.
To že ste sa zľakli nieje dôvod na volanie sanitky. Hádam nu nestriekala krv až po plafón.
@misickaaaa1344 ano misicka problem. Tvojmu chlapovi kvapka krv z penisu a treba volat sanitku? Budem sa snazit slusne ale to ste si vysukali mozog?
Pri porezani si tiez volas sanitku? Neda sa s tym chodit?
nechcem byt vulgárna ani nemiestna, ale najprv skúste naštudovať teóriu a potom prax.. ak to ešte neovládate. A nakoniec platí staré známe : kto maže, ten jede 😂 nie nasucho do krvi sa drať.. v tomto prípade to platí dvojnásobne
Niekde inde bude mozno zomierat clovek, lebo sanitka bude pri misicke a jej frajerovi s krvacajucim penisom. 👏
Ja by som chcela vidiet ten vyraz zachranarov 🙂
@misickaaaa1344
ja som volala sanitku priateľovi, mal 40 horucky, uz hovoril z cesty, lieky nezabrali. Povedali mi, ze koli tomu oni nechodia, mam zavolať taxík. Boli sne samy a cestou pi schodoch by sme sa asi zabili, ja som ho nevladala vtedy s mojimi 50 kg zdvihnúť a to normálnu pistavu/vahu.
Tak silno pochybujem, že prídu koli tomu co pises.
@misickaaaa1344 mojmu ex sa to stalo, zbehla som do lekarne popisala problem a dala mi mast (calciova ci aka uz si nepamatam) za mojich maldych cias som na kona nechodila.
@misickaaaa1344 sanitku hej?