Krv v moči

15. dec 2024

Ahojte.Viete mi prosim niekto poradit?Bola som na preventivke a v moci mi vysla krv ale nemam ziadne probleny s mocenim lenze oni automaticky robia test aj na okultne krvacanie tam to tiez vyslo pozitivne a hned mi kazali obj.sa na gastro a otazka znie kedze mam krv v moci tak automaticky je aj v stolici nie???Dakujem.

deti95060810
15. dec 2024

asi nie... mala som len v moči krv jeden krížik, čohosi ešte 3 krížiky a v stolici výsledok Ok...
lekárka hodila rukou že to je ok

stellarstar
15. dec 2024

Nemala si pred alebo po ms? Piješ dosť?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
15. dec 2024

@stellarstar nie nemala a pijem velmi malo niekedy za cely den len 1 kavu den pred tou preventivkou som bola aj u zubara dost mi krv tiekla rozmyslam ci to aj z toho nevyslo pozitivne

autor
15. dec 2024

Takto mi to vyslo

stellarstar
15. dec 2024

To ze ti tiekla krv zo zuba nema nič spoločné s tým ze si mala resp máš lrv v moči. Treba toho viacej piť aspoň vyše 2 l denne. Ja mam tiež v zime vlastne mavala v zime krv v moči lebo som toho malo pila ale začala som viac dbať na pitný režim a uz je to ok

autor
15. dec 2024

Z toho zuba som skor myslela na ten test okultne krvacanie lebo krv je aj tam aj tam

stanulienkat
15. dec 2024

Výpi aspoň 2 L denne. Ved ty skoro vôbec nepiješ. Kava sa nepovažuje za tekutinu, pretože je močopudná. Vyrobíš si akurát tak dobre oblíckové, alebo žlčové kamene.

autor
15. dec 2024

@stanulienkat takze ta krv moze byt aj z toho ze malo pijem???Lebo mne sa nezda ze tie hodnoty su az tak velmi vysoke.

stanulienkat
15. dec 2024

Ano, moze byt. Hned zacni viac pit, tvoj pitny rezim je nebezpecny. Zahustena krv, mozne riziko trombov. Tekutina ovplyvnuje tlak krvi, srdce, oblicky..atd.

autor
15. dec 2024

@stanulienkat mas pravdu lebo mi zacal aj srdcovy tlak skakat

stellarstar
15. dec 2024

Samozrejme že tá krv moze byť z toho že malo piješ. Skus nejaké čaje tiež robím do práce čaj do 1,5 l termosky a do obeda keď skončím mam to vypité

nikpa
15. dec 2024

Bežne mávam krk v moči a v stolici som nemala nikdy. A prosím ta keď nechceš prísť o obličky a ani nepíšem aké iné veci to ovplyvnuje, tak sa zamysli nad svojím pitnym režimom 🙄

januska12323
15. dec 2024

Jedna káva denne je tvoj pitný režim?? Tá krv bude tvoj najmenší problém ak sa o seba nezačneš starať.

mmoonna
15. dec 2024

V stolici to kľudne môžeš mať z toho zubu, však si tú krv prehltala

autor
15. dec 2024

@januska12323 zas nie kazdy den proste niekedy zabudnem pit

katie253
15. dec 2024

Stiahni si apku, co ti bude zvoniť vždy keď sa máš napiť, alebo si daj zo začiatku každé dve hodiny budík a vypi pohar vody 2dcl, nesladenej, čaj. Ale začni postupne pridávať vodu, aby to obličky hneď neporazilo z takého náhleho množstva vody. Po troch dňoch si daj po 1,5 hodine a po ďalších 3 dňoch na každú hodinu budík.

katie253
15. dec 2024

Krv v moči je bežná aj pri chorobe. Pri nízkom pitnom režime trpia obličky, pretože tie ti čistia krv, môžeš si privodiť obličkové kamene. Trpia cievy ako vyššie spomínali....