Krv po výtere a cievkovaní

20. feb 2023

Dobry den, prosim je normalne ze ako mi robili dnes na urologii vyter a cievkovali moč boli uz tie vytery bolestive az do krvi tycinky a stale mam krv a bolesti pri močeni? Isla som tam s tym ze gastroentrologicka pri sone videla na oblicke pravdepodobne kamen a poslala ma na urologiu a odisla som od urologa s neskutocnymi bolestami a krvou....utrpenie ist močiť 😭 a stale cerstva krv 🤦🏻‍♀️
Ako uz ma v minulosti cievkovali vzdy som mala potom bolesti nejaky cas ale az takto aj krv nie 😭

kacena4
21. feb 2023

neviem mozno sa posunul kamen a tobi sarapatu? drzim palceky

nika185
21. feb 2023

hematuria v moči môže byť po tomto zásahu , bežná, narušila sa možno stena močovej rúry, veľa pite, dobre by bolo kúpiť si urologicky čaj a brusnice, tie sú na močové cesty veľmi dobré, keď nekúpite tie sušené tak v lekárni niečo určite nájdu, 2l tekutin minimálne, ak by išlo o zápal a krvácate, asi to bude z dolných moč. ciest, preto aj ten bolestivý výter, cievkovanie, asi tam je zápal,nepisala ste ťažkosti pred tým, ako bolestive močenie, bolesti v podbrušku... bolesti tlmte tabletkami, ak by ste mala teplotu, alebo sa krvácanie a bolesť stupňuje tak naspäť k dr., krvácanie aj bolesť by mali postupne odznievat ak išlo o porušenie steny m.rury, niekedy je zápal taký, že sa tvoria až zrazeniny a tie musia von, potom žena môže po zásahu krvácať, ťažko povedať, jednoznačne, ak bude krvácanie silné aj bolesti a nebudú ustupovat tak k dr., nemyslim, že to je kameňom, ak by to bol zaseknutý kameň, bolesti sú ukrutné, kolikovite, škrabala by ste sa po stene, + zvracanie, nevolnost...

autor
21. feb 2023

@nika185 nemala som problemy pred zakrokom iba ta oblicka ma pobolievala najskor mi narusili tu mocovu ruru tymi vytermi 🤯

nika185
21. feb 2023

môže byť, tak nech je len dobre, skoré vyliečenie prajem

zuzanka2588
9. nov 2023

Prosím ťa ako ti bolo ďalšie dni po Tom vyšetrení ja som bola dneska a krvácam vkuse 😭

autor
10. nov 2023

@zuzanka2588 uz si to velmi nepamatam ale asi tyzden to mohlo trvat kym to preslo

zuzanka2588
11. nov 2023

Och joj 😵‍💫ja som 3 deň a stále to boli aj krvácam