Dobry den, prosim je normalne ze ako mi robili dnes na urologii vyter a cievkovali moč boli uz tie vytery bolestive az do krvi tycinky a stale mam krv a bolesti pri močeni? Isla som tam s tym ze gastroentrologicka pri sone videla na oblicke pravdepodobne kamen a poslala ma na urologiu a odisla som od urologa s neskutocnymi bolestami a krvou....utrpenie ist močiť 😭 a stale cerstva krv 🤦🏻♀️
Ako uz ma v minulosti cievkovali vzdy som mala potom bolesti nejaky cas ale az takto aj krv nie 😭
hematuria v moči môže byť po tomto zásahu , bežná, narušila sa možno stena močovej rúry, veľa pite, dobre by bolo kúpiť si urologicky čaj a brusnice, tie sú na močové cesty veľmi dobré, keď nekúpite tie sušené tak v lekárni niečo určite nájdu, 2l tekutin minimálne, ak by išlo o zápal a krvácate, asi to bude z dolných moč. ciest, preto aj ten bolestivý výter, cievkovanie, asi tam je zápal,nepisala ste ťažkosti pred tým, ako bolestive močenie, bolesti v podbrušku... bolesti tlmte tabletkami, ak by ste mala teplotu, alebo sa krvácanie a bolesť stupňuje tak naspäť k dr., krvácanie aj bolesť by mali postupne odznievat ak išlo o porušenie steny m.rury, niekedy je zápal taký, že sa tvoria až zrazeniny a tie musia von, potom žena môže po zásahu krvácať, ťažko povedať, jednoznačne, ak bude krvácanie silné aj bolesti a nebudú ustupovat tak k dr., nemyslim, že to je kameňom, ak by to bol zaseknutý kameň, bolesti sú ukrutné, kolikovite, škrabala by ste sa po stene, + zvracanie, nevolnost...
@nika185 nemala som problemy pred zakrokom iba ta oblicka ma pobolievala najskor mi narusili tu mocovu ruru tymi vytermi 🤯
môže byť, tak nech je len dobre, skoré vyliečenie prajem
Prosím ťa ako ti bolo ďalšie dni po Tom vyšetrení ja som bola dneska a krvácam vkuse 😭
@zuzanka2588 uz si to velmi nepamatam ale asi tyzden to mohlo trvat kym to preslo
Och joj 😵💫ja som 3 deň a stále to boli aj krvácam
neviem mozno sa posunul kamen a tobi sarapatu? drzim palceky